Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ..

 ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ -- ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ

Ανωνύμου του Έλληνος

 


Προφανέστατα ξεχάσατε το στημένο από τον Ιμπεριαλισμό και τα εγχώρια πολιτικά βαποράκια του τραγικό φιάσκο στα Ίμια και πώς καθιερώθηκε στην διεθνή σκακιέρα ως  υποψία ή βολικό ενδεχόμενο το άθλιο «λακριντί» για «γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο», με εγχώρια λεβεντομαλακία (κατ’ εντολή των ξένων) του Κ. Σημίτη και της πολιτικής του συμμορίας, που σημειωτέον οι πιο νεώτεροι από δαύτους επιστρατεύτηκαν από τα ξένα αφεντικά στην επόμενη φάση της εξάρτησης και των σχεδίων τους, υπηρετούν την πολιτική συμμορία Κούλη.

 Μιλάμε για πλέρια ιδεολογική και πολιτική συνέπεια. Για ολοκληρωτική έλλειψη τσίπας,  με προκλητική συνενοχή του όχλου! Θυμηθείτε τί επακολούθησε! Όχι το ζήτημα των πτήσεων αεροσκαφών, παραβάσεων, παραβιάσεων, εμπλοκών, απειλών εκατέρωθεν (προεξάρχοντος Ερντογάν και των παρατρεχάμενών του, πάντα ο πιο δυνατός και έμπειρος παίζει το πρώτο βιολί σε αυτές τις… συναυλίες)! 

Αναλογιστείτε νοερά τί έγινε με τις καραβιές μεταναστών, με τον Πάσχα, που κάνουν εδώ και χρόνια οι καρχαρίες του Αιγαίου και άλλα πολλά, που προφανέστατα δεν σας αφορούν κρίνοντας από την εν γένει πολιτική και κοινωνική σας συμπεριφορά.

Όπως ξεχνάτε, πέρασαν κιόλας 30 χρόνια, το πώς αναδείχθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και ότι σας αρέσει ή όχι είσαστε στο ίδιο έργο θεατές με αλλαγμένα κοστούμια και ρόλους πλην ο όχλος της Γκραικυλίας δεν βγάζει το παραμικρό κοινωνικό και πολιτικό μήνυμα αποχαυνωμένος στον μαζικό αυνανισμό των Μέσων Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) και των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.). 

Έτσι δεν ξεκίνησε την πορεία ο Ερντογάν; 

Το Τουρκικό πολιτικό σύστημα μαγειρεύει πριν πεινάσει! Είπαμε: Μεγάλη περιφερειακή δύναμη μανούλα στην βυζαντινή καμαρίλα, στην μακρόπνοη προώθηση και παγίωση τετελεσμένων, στον ρόλο του πανέξυπνου και επιτήδειου «ουδέτερου», που επωφελείται από όλους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: