Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ;; ΟΕΟΟΟ ;;

Αποκάλυψη τώρα. Το νέο πακέτο αμερικανικής βοήθειας σε  Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν από τον γύπα του πλανήτη, δείχνει πεντακάθαρα τον ηθικό αυτουργό μιας γενικευμένης ανάφλεξης. 


 

Με τις ΗΠΑ στον επιθανατιο ρόγχο τους και ενώπιον της απώλειας τ ης πρωτοκαθεδρίας τους, στηρίζουν ανερυθρίαστα οικονομικά και στρατιωτικά, τα πιόνια της εμπροσθοφυλακής τους, μεταξύ των οποίων φιγουράρουμε κι εμείς.  

Αυτά δηλαδή που επί των κρίσιμων σημείων των συμφερόντων τους, προκαλούν φθορά στα αντίπαλα στρατόπεδα. 

Μη ντρέπεσαι Ευγένιε. Λέγε μας Ρωσία και Κίνα. 

Δεν είναι κρυφό μυστικό ο ρόλος του δολοφόνου της Μέσης Ανατολής. Στην ανάσχεση της Κίνας σκοπεύει που μέρα με την μέρα διευρύνει την επιρροή της στη Κεντρική Ασία, δυτικότερα αυτής, αλλά και στα περάσματα της Ταϊβάν.

 Η σύγκρουση στην Ουκρανία αντιμετωπίζεται ως πόλεμος φθοράς της Ρωσίας και μεγαλύτερης «συσπείρωσης» των Ευρωπαίων συμμάχων γύρω από τις ΗΠΑ, δεδομένου πως απειλείται άμεσα και η δική τους «ασφάλεια». 

Και, βέβαια, η Ταϊβάν είναι το μόνιμο «ξίφος» στα πλευρά της Κίνας, που οι ΗΠΑ το «στρίβουν» κατά τα συμφέροντά τους, προκαλώντας αντιδράσεις που δεν είναι δύσκολο να οδηγήσουν σε έκρηξη στην περιοχή. 

Από κάθε άποψη, λοιπόν, η αύξηση των κονδυλίων από τις ΗΠΑ γι' αυτούς τους τρεις συμμάχους τους ρίχνει λάδι στη φωτιά των πολέμων και φέρνει πιο κοντά την ανάφλεξη. 

Έναντι αυτών των εγκληματικών σχεδίων καλείται ο ελληνικός λαός ν' αποφασίσει κατά τις εκλογές για την απεμπλοκή του από την δίνη ενός ανθρωποκαταστροφικού πολέμου. Διαφορετικά θα είναι άξιος της τύχης του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: