Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ Τ' ΑΚΟΥΣΑ ΌΛΑ !!!

 Ξαφνικά ο Βρετανο-ινδός πρωθυπουργός της Αγγλίας επετέθη δια του θεσμοθετημένου ακοντίου του ως Άγιος Γεώργιος κατά και του ηλεκτρονικού τσιγάρου.. Και συγκινήθηκα έως δακρύων για τον Άγγλο ανασφάλιστο ή άνεργο των κοινωνικών επιδομάτων που καλύπτει δια της πατερναλιστικής προστασίας του. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως υποδόριος στόχος του είναι η προστασία των ιδιωτικών ασφαλι(στρ)ικών από το κόστος καταβολής των θεραπειών για τα καρδιαγγειακά νοσήματα.. Όσο για τους καρκίνους; Η συνενοχή του τσιγάρου σε αυτούς άγγιζε μόλις το 17% μου είχε off camera κάποτε πει ο πρόεδρος του αντικαρκινικού Αλεξάνδρα Δοντάς.. Η μετάλλαξή μας δια της διατροφής της Μοσάντο και του απεμπλουτισμένου ουρανίου που έχει υποκαταστήσει το οξυγόνο οσονούπω ολοκληρώνεται.. Λέξη όμως δεν βγαίνει από το στόμα κανενός.. Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα κι εσύ κι ο ξεπουλημένος ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας) μαζί;

.....................

 


 Με βάση το σχέδιο αυτό, δηλώνει ο άνθρωπος που τροφοδοτεί με όπλα τους Ουκρανούς φασίστες θα υπάρξουν περιορισμοί ως προς τις γεύσεις του καπνού, θα υπάρξει η υποχρέωση για απλή συσκευασία καπνού και αλλαγές ως προς τον τρόπο που το ηλεκτρονικό τσιγάρο παρουσιάζεται για να είναι λιγότερο ελκυστικό προς τα παιδιά.

Το κάπνισμα είναι ο μεγαλύτερος αποτρέψιμος "δολοφόνος" της υγείας καθώς προκαλεί έναν στους τέσσερις θανάτους συνδεόμενους με καρκίνο ή αλλιώς περίπου 80.000 θανάτους ετησίως, λέει η κυβέρνηση. 

Τον Οκτώβριο ο Σούνακ ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την θέσπιση νόμου, που θα προβλέπει ότι όποιος έχει γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2009 και έπειτα δεν θα μπορεί ποτέ να αγοράσει καπνό στη ζωή του. Τα μέτρα αυτά είναι παρόμοια με εκείνα που εισήχθησαν στη Νέα Ζηλανδία τον περασμένο Δεκέμβριο. Στη χώρα αυτή θα αυξάνεται σταδιακά η ηλικία από την οποία θα μπορεί να αγοράζει κανείς προϊόντα καπνού, έτσι που στο τέλος δεν θα πωλούνται πλέον σε όσους γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: