Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΕ !!!

 

Αναγκαίο κακό ήταν οι διευκρινιστικές δηώσεις στις οποίες προέβη ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά απευθύνθηκε σε ώτα μη ακουόντων!! Στην καλλίτερη περίπτωση. Γιατί στην χειρότερη η μηδενική αντιληπτική τους ικανότητα επιβεβαίωσε την ωμή αλήθεια εκείνων που κατατέθηκαν πρωτογενώς. 

Ο ένας εκ των …πανελιστών κατ’ εξοχή μ@λ@κας, τον διόρθωσε (!) αναφέροντας πως στην τηλεόραση δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες αλλά εργοδότες.. 


 

Προφανώς το ζώο δεν έχει ακόμη ψυχανεμιστεί ότι απασχολείται δίχως την κάλυψη των συλλογικών συμβάσεων εργασίας!! Που σημαίνει ότι : Τελεί υπό την απόλυτη ευχέρεια της εργοδοσίας στον κατά βούλησή της προσδιορισμό του χρόνου ημερήσιας εργασίας, του βασικού μισθού που καθ’ υπόθεση εργασίας αποφασίζεται από κοινού, (σαν να λέμε πως το πρόβατο θα ψηφίσει καταμεσής μιας αγέλης λυκων ποιο θα είναι το βράδυ το δείπνο!!) ενώ θα δει την έξοδο κινδύνου, όταν το αποφασίσει ο αφέντης του, και: κυρίως απουσιάζει δραματικά η ασφαλιστική του κάλυψη. Κατά συνέπεια δεν πρόκειται περί εργαζομένου αλλά περί κατοικιδίου.. 

Η άλλη διείδε ως αστρολόγος πως ο Νταλάρας επανέκαμψε προκειμένου να ζητήσει εμμέσως συγνώμη για τον τρόπο εκφοράς του λόγου του απέναντι σε δημοσιογράφους των πρωινών και μεσημβρινών ψυχαγωγικών (!) εκπομπών..Το να της εξηγήσω ποια η διαφορά μεταξύ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης είναι σαν να καλώ έναν αφρικανό φύλαρχο (με το συμπάθειο για τους ιθαγενείς) να παρακολουθήσει ευρωπαϊκή όπερα. Παραιτούμαι αφού: Η άνοιά τους προκαλεί ανατριχίλα και ως εκ τούτου καταθέτω τα όπλα γιατί : Αφ' ενός θα παρασυρθώ στο επίπεδο δάπεδό τους και κυρίως: Δεν έμαθαν ποτέ ότι το να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, είναι καλλίτερο από το μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία!!

...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια: