Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!

 

 "Οι καπιταλιστές θα σου πουλήσουν ως και το σχοινί που θα τους κρεμάσεις!!" Μαρξ. Τη προσοχή σας παρακαλώ γιατί λογαριάζουν δίχως τον ξενοδόχο. Τη Ρωσία:



«Συνέδριο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας» διοργανώνει στα μέσα Φλεβάρη το ΥΠΕΞ, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. «Δέουσα έμφαση θα δοθεί στην ανάγκη συμβολής του ιδιωτικού τομέα στην ανάκαμψη και πράσινη, κοινωνική και ψηφιακή μετάβαση της Ουκρανίας (...) στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς της για ένταξη στην ΕΕ», γράφουν στη σχετική πρόσκληση, όπως και ότι «το Συνέδριο εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια της χώρας μας να συνδράμει στις προσπάθειες περαιτέρω εκσυγχρονισμού της Ουκρανίας». 

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από Ελλάδα, Ουκρανία και ΕΕ, εμπειρογνώμονες από «αναπτυξιακές τράπεζες» και στελέχη επιχειρήσεων, «προκειμένου να ενημερώσουν τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της χώρας μας σχετικά με τις προοπτικές και προκλήσεις της ανοικοδόμησης» σε τομείς όπως οι Κατασκευές, οι Μεταφορές, η Εφοδιαστική Αλυσίδα, η Ενέργεια, οι τεχνολογίες Πληροφορικής και η Υγεία. 

Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε επίδοξους επενδυτές, διαβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα «Ukraine Facility» της ΕΕ «θα συμβάλει στην προώθηση των επενδύσεων και στην κάλυψη ασφαλιστικού κινδύνου». 

«Λάβετε θέσεις» είναι το σύνθημα στα κεφάλαια που περιμένουν έξω από την πόρτα της Ουκρανίας να πάρουν μέρος στην ανοικοδόμηση, διεκδικώντας μερτικό στη «λεία», με «διαβατήριο» τη συμμετοχή της Ελλάδας στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια και στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος συνεχίζεται και κλιμακώνεται δίχως κανείς να έχει προϋπολογίσει τι θα μείνει μετά από αυτόν. Η Μεγάλη Καρχηδόνα μετά τον πρώτο πόλεμο ήταν ακόμη κατοικήσιμη. Μετά τον δεύτερο ήταν απλώς ορατά ερείπια. Και μετά τον τρίτο ήταν γήπεδο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: