Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

 Λέγαμε και γράφαμε πολλοί από εμάς τότε σε εφημερίδες και ραδιόφωνα ότι ένα ποτήρι συνίσταται από θετικά και αρνητικά υλικά, που ισορροπούν και κάνουν το ποτήρι. Αν με κάποιον τρόπο, με ένα… τσιμπιδάκι, ρε αδελφέ, βγάλεις τ’ αρνητικά στοιχεία του ποτηριού, αυτό θα διαλυθεί και έτσι θα χάσεις και τα θετικά, δεν θα έχεις ποτήρι να πιεις νερό! 


 

Ποτέ δεν θα μάθουμε όλες τις θετικές και προπαντός τις αρνητικές συνέπειες της τεχνητής γονιμοποίησης αφού  η κληρονομικότητα κατά τεκμήριο εκτείνεται σύμφωνα με τον Ηράκλειτο ως σε 25  γενιές! 

Επομένως δεν είναι χυδαία ματαιοδοξία (και άλλα, που δεν τα λέμε από ευγένεια) να θέλεις με το στανιό να κάνεις παιδιά;  Για να μη σου δώσει το χάος αυτήν την χαρά, κάτι συμβαίνει στην τυχαία ροή σου. 

Δεν είναι το πλέον ευάερο και ευήλιο επομένως, μια ανδρόγυνη οικογένεια να υιοθετήσει ένα ή δυο παιδάκια από τα εκατομμύρια, που πεθαίνουν κάθε μια ώρα στην γη; 

Επιμένω εμμονικά, γιατί είχα δυο άριστης ποιότητας φίλες, που όταν παντρεύτηκαν και είδαν ότι αδυνατούν με τους συζύγους να κάνουν παιδιά, υιοθέτησαν από δυο (κορίτσι, αγόρι) κάθε οικογένεια, τα μεγάλωσαν και τώρα είναι επιτυχημένοι επιστήμονες.

Εδώ είναι το ψητό στον γάμο των κίναιδων και των λεσβιών και όχι των ομοφυλόφιλων, το ξαναλέμε, αυτοί έχουν κατά τεκμήριο ισχυρή κοινωνική συνείδηση, γνώθεις εις εαυτόν και πολύ συχνά ταξική ανάταση. 

Λεσβίες και κίναιδοι επισείουν τον τρύπιο φερετζέ της κατοχύρωσης  δικαιωμάτων των παιδιών, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μαντρώσουν στα σπίτια τους για να τα εκμεταλλεύονται κι αυτό είναι το πιο εξοργιστικό! 

Θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά, το πρώτο βήμα, αλλά η παρά φύση χυδαιότητα και ο βαρβαρισμός δεν φρενάρει εδώ. Σκοπεύουν να κάνουν παιδιά με παρένθετες μητέρες. 

Συγχαρητήρια φεμινίστριες, που σας χρησιμοποιούν ανά τον κόσμο οι κίναιδοι ως τεκνοποιητικά μηχανήματα!! 

Πάλι θα είμαστε ωμοί και κυνικοί: 

Η… κατασκευή  παιδιών από ζεύγη κίναιδων και λεσβιών είναι ανωμαλία, παρά φύση έργο και οπωσδήποτε χυδαιότητα και βαρβαρισμός!  Για ποια δικαιώματα μιλάτε, ρε αδελφές και οι άλλες; Για το… δικαίωμα στην ματαιοδοξία σας; Για τα εγκλήματα της φιλαρέσκειας και του αρρωστημένου σας εγωισμού; Πού είναι τα δικαιώματα των παιδιών; Ρωτήσατε (και πώς να το κάνετε; Τί είσαστε-νοιώθετε θεοί;) αν τα μέλλοντα κατασκευασμένα σας παιδιά θέλουν να έρθουν σε έναν τέτοιο κόσμο, με αυτές τις ανώμαλες προϋποθέσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: