Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ...........

 

...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ;-- ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ -- ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-- ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ!!

 ..................

 


Το τερμάτισε αυτός που υποτίθεται ότι παρήγαγε εκ του ..μηδενός (!!) ελληνικό αεροσκάφος!! Κάποιος να του πει πως άλλο συναρμολογώ κι άλλο χτίζω.. Αμολάει παρόλες ως να απευθυνόταν σε γιδοβοσκούς της δεκαετίας του πενήντα. 

Ως και οι κινητήρες των Μπόινγκ είναι Ρολς Ρόις και κατασκευάζονται στην Αγγλία, αλλά αυτός τους έχτισε.. μόνος του στην Θεσσαλία! .. 

Όσο για τα συστήματα πλοήγησης; Θα τα κοιτάζει σαν φύλαρχος που τον υποχρέωσαν να παρακολουθήσει ευρωπαϊκή όπερα. 

Κάθε τμήμα εντός αεροσκάφους εμπεριέχει μελέτη και σχεδιασμό δεκαετιών από πολυπληθείς ομάδες επιστημόνων κι αυτός, με τον κοινωνικό μας αφρό σε καθολική μετανάστευση, υποκατέστησε τους πάντες ως Χολυγουντιανός υπερήρωας.

Αλλά το πιο ωραίο δεν σας το είπα ακόμη. Περίπου δεκαοκτώ φορές αναφέρθηκε στην αστυνομία– επειδή κατά δήλωσή του στην ενίσχυσή της απευθύνεται η..υπερούσια εφεύρεσή του, επαινώντας τους ένστολους καλικάτζαρους που ξυλοφορτώνουν τους διαδηλωτές—για το …θεάρεστο έργο της.. 

Δεν ξέρω αν τα χάπατα που απευθύνεται, είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να ενσωματώσουν τις παπαριές του, αλλά δεν είμαστε όλοι ομοιώματά του ώστε να διεκδικούμε μια θέση στο μουσείο κέρινων αντιγράφων της Μαντάμ Τισώ πλάι στους αδελφούς Ράιτ.. 

Μάζεψε τα σάλια σου και βρες άλλο ακροατήριο.. Απολαύστε τον.. Όψη θρέψη χλιμίτζουρας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: