Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!!

 Κατάσχεση πρώτης κατοικίας 83χρονης καρκινοπαθούς από τις "Θεσμοθετημένες" συμμορίες του Μητσοτάκη

........................

 


Σε έναν παράνομο και άκυρο πλειστηριασμό, δεδομένου ότι δεν έχουν τηρηθεί ούτε οι εκ του νόμου τυπικές προϋποθέσεις, της πρώτης και μοναδικής κατοικίας μιας 83χρονης καρκινοπαθούς έχει προγραμματίσει να προχωρήσει αύριο Τετάρτη 1η Νοεμβρίου η εταιρία DoValue, όπως καταγγέλλει ο δικηγόρος, Κώστας Φλέγκας, ο οποίος εκπροσωπεί την ηλικιωμένη γυναίκα. 

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι – όπως επισημαίνει ο ίδιος – έχει αποσταλεί εξώδικο, με το οποίο ενημερώνεται για τις σοβαρότατες πλημμέλειες στη διαδικασία. 

Η 83χρονη γυναίκα, η οποία βαρύνεται με μεγάλο χρέος, το οποίο προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα, είδε πέρυσι ένα άλλο ακίνητό της να βγαίνει σε πλειστηριασμό. 

Τώρα ήρθε η σειρά της κύριας κατοικίας της, η αξία της οποίας μπορεί να εκτιμήθηκε στα 170.000 ευρώ, αλλά βγαίνει στο σφυρί για τμήμα της οφειλής της, το οποίο δεν ξεπερνά τα 24.000 ευρώ! 

Για τον εκπλειστηριασμό της κατοικίας της μάλιστα επιδεικνύεται βιασύνη δεδομένου ότι αυτή βρίσκεται στο Κουκάκι, μία από τις περιοχές μεγάλου ενδιαφέροντος της πρωτεύουσας κυρίως για τη βραχυχρόνια μίσθωση. Η βιασύνη είναι τέτοια που ουσιαστικά καθιστά παράνομο τον πλειστηριασμό που πρόκειται να γίνει αύριο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: