Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 Με τον Αμερικανικό στρατό στην ..Ελευσίνα !!!!!!!!!!!

Δίκτυο Σπάρτακος



Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει στο Ισραήλ για να σφίξει το χέρι στον εγκληματία πολέμου Μπένζαμιν Νετανιάχου και να δηλώσει την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και ολιγαρχίας στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ που ισοπεδώνει τη Γάζα, στελέχη του αμερικανικού στρατού καταφτάνουν ήδη μαζί με αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας στην Ελευσίνα, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, η οποία μετατρέπεται σε βάση-ορμητήριο των ΗΠΑ στον υπό εξέλιξη πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

Η επικίνδυνη εμπλοκή και στήριξη της Ελλάδας στα επιθετικά επεκτατικά σχέδια του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ κλιμακώνεται και νέες αμερικανικές βάσεις αναπτύσσονται, καθώς η Σούδα έχει «φρακάρει» από την επιχειρησιακή υπερφόρτωση!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Δίκτυο «Σπάρτακος» η αμερικανική εγκατάσταση στην Ελευσίνα δεν έχει να κάνει με την απόσυρση αμάχων πολιτών των ΗΠΑ, όπως είχε αρχικά πλασαριστεί, αλλά με τη διοχέτευση πολεμικού υλικού στο Ισραήλ, με παρουσία και μάχιμων τμημάτων του αμερικανικού στρατού, έτοιμων για κάθε συμμετοχή!

Η ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού για την απεμπλοκή της χώρας από τον εγκληματικό πόλεμο του Ισραήλ και τα σχέδια ΗΠΑ/ΝΑΤΟ είναι επιτακτική. Φορείς της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής διοργανώνουν συγκέντρωση την Τετάρτη το απόγευμα στην πόλη.

Η ανακοίνωση του Δικτύου Σπάρτακος έχει ως εξής:

Kαι η 112 Πτέρυγα Μάχης τεράστιο Πολεμικό Ορμητήριο των Αμερικανών στον πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων

Παρά τα ψέματα της κυβέρνησης της ΝΔ και τις διαρροές του ΓΕΕΘΑ ότι οι ΗΠΑ έθεσαν ζήτημα παραμονής στην 112 ΠΜ αμερικανικών C 130 για να συμμετάσχουν σε πιθανή επιχείρηση απομάκρυνσης πολιτών τους από την περιοχή, αποδεικνύεται ότι η βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα μετατρέπεται σε ένα ακόμη πολεμικό ορμητήριο.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» έχει τονίσει την κρισιμότητα του ρόλου του ελληνικού αστικού κράτους καθώς η αμερικανική αρωγή σε πολεμικό υλικό προς το Ισραήλ θα γίνει μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου και βάσεων, ενώ οι αμερικανικές βάσεις στην ελληνική επικράτεια παίζουν σοβαρό ρόλο στην διεξαγωγή των επιχειρήσεων εναντίον των Παλαιστινίων.

Επίσης, οι πολύ μεγάλες αμερικανικές δυνάμεις που αναπτύσσονται στη Μεσόγειο στρέφονται ενάντια σε Χεζμπολάχ στο Λίβανο και τις ιρανικές πολιτοφυλακές στην Συρία προκειμένου το Κράτος Ισραήλ να προβεί ανεμπόδιστα στη διεξαγωγή χερσαίας επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας.

Παρόμοιο ρόλο εξίσου έχουν και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με αιχμή του δόρατος τις τρεις (3) φρεγάτες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ υπάρχουν σενάρια αποστολής πυρομαχικών πυροβολικού, όπως επίσης ανάπτυξης Ειδικών Δυνάμεων και αποστολής του Υγειονομικού.

Στο πλαίσιο επομένως αυτής της πολύ σοβαρής εμπλοκής-συμμετοχής στον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστινίων, που απειλεί να πάρει ευρύτερες διαστάσεις, από την Κυριακή 22/10, μετακινούνται στην 112 Πτέρυγα Μάχης Αμερικανοί επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το ταξίδι τους ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το Ραμστάιν της Γερμανίας με στρατιωτικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στον ολοκαίνουριο διάδρομο τροχοδρόμησης της αεροπορικής στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας. Πρόκειται για τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τους επιτελείς της 112 Πτέρυγας Μάχης και θα προετοιμάσουν- συντονίσουν την υποδοχή των μεταφορικών αεροσκαφών των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ θα μεριμνήσουν και για την διαμονή των πληρωμάτων.

Οι ΗΠΑ απαίτησαν την χρήση της 112 ΠΜ στην Ελευσίνα λόγω των χαρακτηριστικών της βάσης που αποτελεί την έδρα των ελληνικών μεταφορικών C 13, αλλά και γιατί η βάση της Σούδας φέρεται να έχει «φρακάρει» από τον συνωστισμό μεταγωγικών, κατασκοπευτικών και άλλων αεροπλάνων, στο αεροπορικό σκέλος της βάσης.

Από το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησαν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών, με C-130J, αλλά και με τα θηριώδη C-17.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται συνεχώς συνεκπαιδεύσεις ανάμεσα στις αντίστοιχες δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας Ελλάδας-ΗΠΑ.

Είναι χαρακτηριστικό της πολεμικής εμπλοκής-συμμετοχής των Αμερικανών και του ρόλου που παίζει πλέον η 112 ΠΜ, ότι εκεί θα σταθμεύσουν αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών.

Για αυτό το λόγο, δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι “κάποιες εκατοντάδες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της USAFE θα βρεθούν στην Αττική και θα πρέπει να διαμείνουν σε καταλύματα σε κοντινή απόσταση καθώς η ίδια η βάση θεωρείται δύσκολο να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν αναπτυχθεί εντός του συρματοπλέγματος στρατιωτικός καταυλισμός και κινητό κέντρο επιχειρήσεων των Αμερικανών”.

Πέρα όμως από την ανάπτυξη ναυτικών και αεροπορικών Αμερικανικών δυνάμεων, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μετακίνησης τμήματα ειδικών επιχειρήσεων ή όπως και marines, στην 112 ΠΜ, ενώ στην Σούδα υπάρχουν ήδη!

Το καθήκον των φαντάρων και συνολικά του Αντιπολεμικού Κινήματος είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.

Να εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την Άρνηση Εμπλοκής-Συμμετοχής μας στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.

Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης

Στην 112 ΠΜ που μετατρέπεται σε ένα ακόμη πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις τρεις (3) φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα.

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: