Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΕΝΤΑΥΘΑ

 

Όχι δεν είμαι παπάς.. Ούτε μύστης θρησκευτικών δοξασιών. Δεν καταφεύγω σε κηρύγματα κοινωνικής ηθικής. Γιατί και οι τα φαιά φορούντες περί ηθικής λαλούν. 

Είναι όμως θέμα ιδιοτελούς ερμηνείας η αποδοχή της. Και κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. 

Η αφαίρεση μιας ζωής επί παραδείγματι είναι δολοφονία. Όταν αυτό συμβεί δια νόμου κατά πλήθους ανθρώπων, τότε για το καθεστώς, είναι απλώς στατιστική «ανώνυμε» παλιομαλάκα.  

Καταδικαστέα η μεμονωμένη ληστεία τραπέζης με τον δράστη να τιμωρείται παραδειγματικά. 

Όταν όμως αυτό συμβεί αντιστρόφως και κατά πλήθους ανυπεράσπιστων πολιτών, προτάσσεται θέμα νόμιμης δια των πλειστηριασμών και εντόκου αποκατάστασης της ζημιογόνου λειτουργίας της.. 

Πράξη ειδεχθής ο σεξουαλικος βιασμός ανεξαρτήτως --ως αποδεικνύεται -- αν η τιμωρία εξαρτάται από το όνομα του βιαστή. 

Με τον μνημονιακό βιασμό κατά του λαού όμως,να απαλλάσσονται των εγκληματικών ενοχών , οι εντός του ναού της δημοκρατίας ..αιρετοί δράστες των «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Και με τους χρηματοπιστωτικούς οίκους να τους επιβραβεύουν αναβαθμίζοντάς τους. 

Στο εκτελεστικό απόσπασμα και δικαίως ο τυφλοπόντικας προδότης. 

«Στιγμιαίο» απαλλαγής εκείνης της ανώνυμης μάζας που στήριξε αφανώς τη κατάλυση της δημοκρατίας αιματηρή κατάληξη της οποίας ήταν η Κυπριακή τραγωδία.. 

Πες μου τώρα εσύ ανθυπρακτορίσκο του ακραίου μαζοχισμού (και με διαβάζεις και με βρίζεις) ποιο είναι το νόμιμο και ποιο το ηθικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: