Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΝΤΙΑΚΕΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ

Η ..ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΤΩΝ ..ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ !!!

 .................

Οι ωραίοι έχουν χρέη!! Κατά τον υπουργό εργοδοσίας η απεργία ενάντια στο σατανικό νομοσχέδιο δεν έγινε ποτέ.Κατά μάνα κατά κύρη και τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου. Που έθαψαν "δημοσία δαπάνη" στα χθεσινά τους φύλλα τις λαοθάλασσες στις απεργιακές συγκεντρώσεις.



 Ακόμα και εκεί που κάτι γράφτηκε διστακτικά , το ρεπορτάζ πέρασε μάλλον από την ...έγκριση του Γεωργιάδη πριν δημοσιευτεί. Ουδεμία έκπληξη. Είδηση είναι ότι εκτρέπεται του κανόνος, αλλά αυτός ο κανόνας είναι άγνωστος στην σύγχρονη δημοσιογραφία. Είδηση κατ' αυτούς είναι ο άνθρωπος που δάγκωσε τον σκύλο. Αλλά εν προκειμένω και μεταξύ της κυβέρνησης και του λαού ποιος είναι ο άνθρωος και ποιος ο σκύλος..

Αγωνιώδης επιδίωξη του καθεστώτος ήταν το νομοσχέδιο να περάσει άβρεχτο από το λαϊκό ποτάμι. Γι αυτό και δημοσίευσαν κατακαλόκαιρο επιχειρώντας να το αμπαλάρουν με τζούφιες τροπολογίες για τις τριετίες. Ταυτοχρόνως πυροδότησαν τους μηχανισμούς της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ ώστε να υπονομευτεί την οργάνωση των κινητοποιήσεων και να γαβγίζουν για τις "θετικές διατάξεις"!! (ιδού οι σκύλοι)

Δεν τους πέρασε όμως.. Το τερατούργημα αποκαλύφθηκε παρά το πέπλο σιωπής και προπαγάνδας.Και συμμετείχαν μαζικά στην απεργία παρά τους φόβους τις αναστολές τα κάλπικα διλήμματα και τις απειλές.

  Και μόνο το γεγονός ότι καταγράφηκε αριθμός ρεκόρ σε απεργιακές αποφάσεις Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων φανερώνει ποιος είναι ο πραγματικός τους φόβος: 

ΥΓ. Αλλη μια ...δημοσιογραφική (και όχι μόνο) «επιτυχία» της «Εφημερίδας των Συντακτών». Το ότι ο Γεωργιάδης υιοθετεί τα δημοσιεύματά της για την απεργία, προκειμένου να «απαντήσει» στο ΚΚΕ, πραγματικά μας ξεπερνάει όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: