Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΕΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

 ▸Ένας στους τρεις εργαζόμενους επί της φαιδράς πορτοκαλέας  (37%) δηλώνει ότι δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το κόστος των διακοπών, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων. Κι αυτές οι ..καραβιές που γεμίζουν τα πλάνα των παραισθήσεων και των ψευδαισθήσεων τι είναι; Αυτό που εξυπακούεται. Προπαγανδιστικές αυταπάτες..



Πρόκειται για το δεύτερο  υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, πίσω από τη Ρουμανία! Ναι την Ρουμανία της ..ουδετερότητας του Σοβιετικού συνασπισμού που τη θεία μανία της ορεγόταν την καπιταλιστική ευημερία.. Τη βρήκε!!

Το κόστος λέει ενός βασικού πακέτου διακοπών αυξήθηκε κατά 12,4% στην ΕΕ μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου, 11,5% είχε αυξηθεί πέρυσι. Ιδού η σωστή πλευρά της ιστορίας.. Για την λάθος ούτε λόγος. Πλέον δεν την υποψιαζόμαστε τη ζούμε

Η μέση τιμή του καταλήγει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων αξίζει περισσότερο από ένα μηνιάτικο με τον κατώτατο μισθό σε 14 κράτη-μέλη. Παρά τον εξωραϊσμό, η αλήθεια είναι ωμή: Και οι πιο βασικές ανάγκες των εργαζομένων έχουν τσεκουρωθεί. ΕΟΚ και ξερό ψωμί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: