Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

 

Με τις Δυτικές ηγεσίες να κινούνται δόλια ή αφελώς εκτός ιστορικών πλαισίων, και τους λαούς να επιμένουν πεισματικά, αλλά δυστυχώς εκ της αιχμαλωσίας τους σιωπηρά, στην παραμονή τους σε αυτούς. Κορυφαίο παράδειγμα η εθνική τους και όχι η εθνικιστική τους ταυτότητα. 

Αντιθέτως της Ευρωπαϊκής αριστεράς που η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα την έχει ενσωματώσει. Για ν' άγεται και να φέρεται ως κοπάδι αμνών προς σφαγή από τους Δυτικούς εκδοροσφαγείς !!


 

Και στο καπάκι η διαδικτυακή τεχνολογία να χρησιμοποιείται ως μέσο εκτόνωσης της λαϊκής οργής και όχι ως αρμός συγκόλλησης παραδοσιακών αρχών και αξιών, για την λαϊκή αντεπίθεση κατά του ιμπεριαλισμού. 

Με την γη έτσι πράγματι να τρέμει από την επιστροφή της φασιστικής σκύλας.. Πρωτοστατούσης της Γερμανίας (του αιματηρότερου παγκόσμιου πολέμου) η οποία εξοπλίζεται δια τυμπανοκρουσιών ξανά. Και στην ουρά να πανηγυρίζει ο εγχώριος ηλίθιος, που η ωραία Ελλάς θ’ απαλλαγεί των επαχθών εξοπλιστικών δαπανών!!! Για να διερωτώνται οι ψυχές των διακοσίων της Καισαριανής, ποιος ο λόγος που πότισαν με το αίμα τους, όχι το λεφτόδεντρο, αλλά εκείνο της λευτεριάς. 

Αλλά και οι ζώντες, που ακούν ενεοί τους δυτικούς γκάνγκστερς να ζητούν την κεφαλή του Πούτιν επί πίνακι, όταν : 

Ο παγκόσμιος χάρτης – από το Βιετνάμ ως την Υεμένη και την Γιουγκοσλαβία και από το Σουδάν και τη Σομαλία, ως την Λιβύη το Ιράκ την Χιλή και την Παλαιστίνη, έχει από δεκαετιών βαφτεί κόκκινος εξ αιτίας του ατιμώρητου εισέτι Μαύρου Οίκου. 

Αν επομένως σε κάτι είναι χρήσιμη η ιστορία είναι πως αυτή διδάσκει, γιατί το αίμα έχει φωνή, και κυρίως δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα όπως έχει γράψει ο Μαρξ. 

Και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ, κατά ποιο τρόπο και ποιος, θα δει το φως του Σαούλ για ν' αναστήσει μύθους και να επιστρέψει η ανθρωπότητα ειρηνικά, στις στέρεες βάσεις της εξέλιξής της. Έτσι: Έρχεται η ωρα του λογαριασμού που θα είναι ιδιαζόντως ειδεχθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: