Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Ο ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ

 Η μόνη, που έκανε σοβαρή, σχεδόν λυσσασμένη προεκλογική εκστρατεία ήταν  η πολιτική συμμορία της Ν.Δ. και του Κούλη Ξεπουλητάρη των πάντων! 

Όλοι οι άλλοι μουστερήδες του Κυνοβουλίου επιδίδονταν και εξακολουθούν σε βαθμό γελοιότητας , σε εργώδη και παροιμιώδη προσπάθεια να χάσουν πανηγυρικά! Και στις επόμενες.. 


 

Πρόκειται για την πλέον χυδαία στημένη από τους ξένους δραγάτες εκλογική διαδικασία, με την συνενοχή του ηλίθιου και διεφθαρμένου όχλου.

Είναι οι διακονιαραίοι που πίνουν νερό στο όνομα ενός αχρείου λακέ του κεφαλαίου για να βολευτούν με τα ψίχουλα του νταβατζή της ελεημοσύνης.

 Αύτανδρο το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα δεν είναι απλώς συνένοχο αλλά ενθουσιώδης και ακούραστος συνεργάτης των ξένων επιβητόρων της Γκραικυλίας. 

Συνεχίζονται οι απανωτές γκάφες και τα χαζά αυτογκόλ της αντιπολίτευσης στην οποία πράσινοι και ροζέ το πολύ-πολύ να διαγκωνίζονται ποιος θα παραμείνει δεύτερος και ποιος τρίτος σε ένα πολιτικό νεκροταφείο, τη συνδρομή φυσικά της τηλεοπτικής χαβούζας.  

Προσθέστε σε όλο αυτό το μετεκλογικό σκηνικό και τις εξώφθαλμα στημένες δημοσκοπήσεις και θα είστε μέσα στον επιτάφιο στολισμό του πολιτικού σούπερ μάρκετ της αριστεράς, που τώρα ψάχνει για κεντροαριστερό γαμπρό..Τους βλέπεις στα πάνελ να ξεφτιλίζονται και κλείνεις τα μάτια, αλλά η άθλια εικόνα τους έχει φυλακιστεί κάτω από τα βλέφαρά σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: