Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ

 Ανωνύμου του Έλληνος

........

 Σιγά, που θα έχανε την ευκαιρία να εκβιάσει ο Κούλης σε αγαστή σύμπνοια και κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών. Άμα δεν με βγάλετε τον Ιούνιο αυτοδύναμο, θα πάω για τρίτο εκλογικό γύρο τον Αύγουστο και δεν θα κάνετε διακοπές! 

Τέτοια ξετσιπωσιά και χυδαιότητα. 

 


Απλώς η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα, επειδή έχει μνήμη ελέφαντα, σας υπενθυμίζει ότι και στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν 3 εκλογικές αναμετρήσεις και για να γίνει πρωθυπουργός ο πατέρας τού Κούλη, το κράτος, το παρακράτος και οι ξένοι αφέντες (τάχα 17η Νοέμβρη) διέπραξαν μια δολοφονία, που μέχρι σήμερα μοιάζει να πριμοδοτεί πολιτικά το κολόσοβο  και τις παραφυάδες του! 

Είχαμε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή, «προφητικά» την τολμηρή θέση, που την επιβεβαιώνει η πολιτική πράξη και η ζωή! Δεν περνά απαρατήρητο ότι σε αυτές τις δεύτερες εκλογές το κλίμα είναι άκρως υποτονικό και όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα η Ν.Δ., ερωτοτροπούν και τρέμουν την μεγάλη αποχή, την αδιαφορία του όχλου. 

Πάλι η αποχή θα κρίνει έδρες και κυβέρνηση κι αφήστε τους δημοσκόπους να γράφουν και να λένε μαλακίες... Πληρωμένα από το σύστημα πετσιά είναι

Για αυτό ο Κούλης λέει με στόμφο διάφορες αυτονόητες μπούρδες:  

Η κάλπη είναι άδεια, μην πάτε στις παραλίες και τα ρέστα. Το άλλο ζήτημα είναι αν θα μπούνε καναδυό κόμματα ακόμα στην νέα Βουλή, που σημαίνει ότι περιορίζεται η λεία του πρώτου κόμματος, που παρέχει ο ληστρικός εκλογικός νόμος και σε συνδυασμό με την αποχή τίθεται σε κίνδυνο η αυτοδυναμία.

Για την ώρα το ξενόδουλο σύστημα εξουσίας φαίνεται να προωθεί την Ζωίτσα και την Πλεύση της! Ως δικλείδα ασφαλείας απέναντι στην παντοκρατορία της Ν.Δ. και ισορροπίας απέναντι στην αντιπολίτευση; Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: