Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ

 

Χωνέψτε το !! Εκλογές της ευκαιριακής και διεθνούς νομιμοποίησής τους δεν γίνονται δίχως την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. 

Τουρκική αρέσκεται να αυτοαποκαλείται και σας έχω κατά καιρούς εξηγήσει ,όχι μόνον επ’ αφορμής της επαγγελματικής μου γνώσης, αλλά και της ιδιωτικής μου ζωής, το πώς και το γιατί. 


 

Μισός Ξανθιώτης είμαι και ξέρω καλλίτερα από τον καθένα τι συνέβαινε και συμβαίνει στα σύνορά μας¨Εχασε το ακροδεξιό – κακή μας ώρα-- ελλαδιστάν εξ αιτίας της κοινωνικής καταστροφής των Πομάκων και των Ρομά, αυτούς τους νομάδες, που υποχρεώθηκαν να καταφύγουν στην θαλπωρή της Τουρκικής αγκαλιάς. 

Το μη χειρόν βέλτιστον σκέφτηκαν ακολουθώντας την εκ του ασφαλούς πεπατημένη. 

Είχε η Ελληνική φασιστική δεξιά εξαπολύσει ένα πογκρόμ εναντίον τους, που κορυφωνόταν στην περίφημη μπάρα..Μια διασταύρωση ήταν στην δημόσια οδό που ένωνε την Ξάνθη με την Δράμα κοντά στο χωριό καταγωγής της μητέρας μου Δοξάτο. Απαγορευόταν αυστηρά η διέλευση προς τα Πομακοχώρια αν δεν κατείχες άδεια του εγχώριου στρατιωτικού διοικητή.

 Κι όσο για τους Πομάκους ή τους εκ καταγωγής Τούρκους ; Ούτε άδεια τρακτέρ τους εξέδιδε η επίσημη πολιτεία με τις αποταμιεύσεις τους να φυγαδεύονται κατά κανόνα στην Τουρκία και με  τις σπουδές τους να ολοκληρώνονται στα Τουρκικά  Πανεπιστήμια και Γυμνάσια. 

Κι ήταν ελάχιστοι αυτοί που εξ αιτίας του γεγονότος πως οι γονείς τους δεν απέτρεπαν στα παιδιά την παρουσία τους έστω και στην ενιάχρονη θητεία της βασικής εκπαίδευσης. 

Κατάσταση που άλλαξε ο Ανδρέας Παπανδρέου από την πρώτη θητεία των κυβερνήσεών του.. 

Κι έρχεται σήμερα --κυρίως η Μητσοτάκεια δεξιά- κατόπιν αυτών και αναμοχλεύει επικίνδυνα  ένα τόσο πολιτικά ακροβατικό για την εθνική μας πορεία θέμα, για να το κάνει ανάθεμα, λέγοντας πως:  εμείς σεβόμαστε το δικαίωμα αυτοδιάθεσης (!!!) της μειονότητας της Θράκης; 

Πληθυσμιακή ομάδα που έχει από δεκαετιών  και από την Συνθήκη της Λωζάνης θεσμοθετηθεί ως Μουσουλμανικη (θρησκευτική δηλαδή) μειονότητα της Θράκης, στην οποία (συνθήκη της Λωζάνης) η εκάστοτε κυβέρνηση και οι βουλευτές οφείλουν να προσεύχονται στο όνομά της σαν ευαγγέλιο; 

Εδώ και σαράντα χρόνια όμως ,ουδείς μειονοτικός βουλευτής διαθέτει το πράσινο φως εκλογής του, στο κοινοβούλιο της αποικίας μας, δίχως τη σύμπραξη του Προξενείου Κομοτηνής.

Για να μην θυμηθώ ξανά τις σκανδαλώδεις και ιδιοτελείς ιδέες της δανειοδότησης για την αγορά της Τουρκικής γης ,που αυτοπαγίδεψε τον δύστυχο τον Εθνάρχη, σε ανεπίστρεπτα δάνεια των λύκων της παράταξής του, αλλά και:

Τους Παρθενώνες της μίζας στις Σάπες της Κομοτηνής και κάτι παράξενα αυτοκινητικά δυστυχήματα.. 

Ο ντόπιος λύκος προβιά αλλάζει δόντια όμως όχι. Γι αυτό κοκκινοσκουφίτσες μου προσέξτε καλά που θα πέσει η ψήφος σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: