Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 Για τα pass par tout αναμείνατε στο ακουστικό σας ώσπου να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση της χυδαίας πολιτικής σας επιλογής..Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι έξη το ξυδόλαδο



Με αυξομειώσεις στα περισσότερα οικιακά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας υποδέχονται τον Ιούλιο οι πάροχοι. Όπως προκύπτει από το δείγμα των 21 προϊόντων ρεύματος του ΟΤ, στα 12 καταγράφονται αυξομειώσεις έναντι του Ιουνίου, ενώ στα 9 τα τιμολόγια παραμένουν αμετάβλητα. 

Οι αυξομειώσεις Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 3,59% έως και 57% και οι μειώσεις από -2,92% έως – 31,5% . Οι συγκρίσεις γίνονται μεταξύ των ανταγωνιστικών χρεώσεων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι επιδοτήσεις. 

Οι επιδοτήσεις 

Ως προς το αν χορηγηθούν επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος των νοικοκυριών για τον μήνα Ιούλιο, απάντηση στην παρούσα φάση δεν μπορεί να δοθεί. Κι αυτό καθώς θα πρέπει να εκλεγεί και να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, η οποία και θα αποφασίσει για το αν θα δοθούν ή όχι. 

Το εύρος των τιμών Με βάση τα όσα ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας το εύρος των τιμών (συμπεριλαμβανομένων και των εκπτώσεων συνέπειας) διαμορφώνεται από τα 0,0855 ευρώ/kWh έως και τα 0,1990 ευρώ/kWh.

Δεν υπάρχουν σχόλια: