Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 Επιτέλους! Σύμπασα η ξενόδουλη πολιτική συμμορία της Γκραικυλίας, η παχυλώς σιτιζομένη Βουλή, εναρμονίσθηκε πλήρως με την αγέλη των πιθήκων, που την λέμε ακόμα, προφανώς καθ’ υπερβολικόν ευφημισμόν, κοινωνία! 


 

Έγινε μεταφορικά και κυριολεκτικά Κυνοβούλιο! Απολύτως φασιστικό  ως προς την ιδεολογική, κοινωνική ταυτότητα, πρωτίστως ψηφιακό στην μέθοδο, με μαύρες στολές σε ποικίλες φαιοροζέ αποχρώσεις, να μην υπολείπεται στο στιλιστικό πεδίο.

 Από νεοναζί εγκληματίες, στον ακροδεξιό θαλαμοφύλακα Κούλη, μέχρι στους σικέ αντιπάλους του, που κατέβηκαν συνειδητά κι οργανωμένα να χάσουν κατά κράτος σε διπλή καλπονοθευτική εκλογή. Αυτό είναι πρώτο μέγα «δίδαγμα» της τάχα άδειας κάλπης, που ήταν εκ των προτέρων δεινά μπουκωμένη! 

Το δεύτερο έγκειται στην συνέχιση των ολέθριων πειραμάτων των ξένων αφεντικών για απόλυτη χειραγώγηση του όχλου, πολλά και νέα Μνημόνια, που ετοιμάζονται (όπως κι αν τα βαφτίσουν), με ιδιαίτερη στοχοποίηση στην επιστράτευση του άθλιου Πειραματόζωου στα παιχνίδια για κυριαρχία του Φασισμού στην Ευρώπη και για εφαρμογή των επιτυχών για το Κεφάλαιο πορισμάτων παντού όπου γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: