Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ Η ΔΕΞΙΑ

 Αν δεν ξέρατε τους τσάτσους της εργοδοσίας και του συστήματος, γιατί δεν ρωτούσατε τους δολοφονημένους !!!

 ............

 


 

Ξεκίνησε το πανηγύρι.. Πληθαίνουν τα ΜΜΕ και πυκνώνουν οι εμφανίσεις τους σε αυτά των νεοεκλεγέντων μελών του φασιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες»..( να σας θυμίσω ο πλέον διάσημος θαυμαστής των Σπαρτιατών ο Χίτλερ ήταν ) 

Για να μάθουμε τι.. Πως είναι αλλεργικοί στη φασολάδα και στους μετανάστες; Ή πως είναι φωτοτυπία του ναζιστόμουτρου Κασιδιάρη 

Τώρα, σήμερα θα μάθουν τι πρεσβεύουν τα σιχάματα και βρίσκουν φιλόξενο βήμα σε τηλεοπτικές εκπομπές υπό το σάπιο άλλοθι πως είναι  άγνωστοι; 

Σαν να μην ξέρει ο κόσμος τι πρεσβεύουν ο υπόδικος ναζί και οι όμοιοί του, ο αρχηγός των «Σπαρτιατών» 

 Βγάλτε ελεεινοί τη μάσκα της υποκρισίας και τη γραβάτα του καθωσπρεπισμού μη γίνει θηλιά των ερινύων και σας πνίξει.. Γιατί δεν είναι και τόσο κρυφό το δολοφονικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής  

Αλλά για το σήμα των προσκλήσεων του φασιστικού μορφώματος, η γραμμή δίνεται από τα υπουργικά στελέχη της μητρικής εταιρίας. Την ίδια τη δεξιά. 

Ερωτώμενος για τους «Σπαρτιάτες», αν υπάρχει κίνδυνος να έχουμε ξανά μια Χρυσή Αυγή στη Βουλή, ο Β. Κικίλιας απάντησε πως δεν θα έβαζε «στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε, γιατί τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε». 

Πρότεινε μάλιστα να υπάρξει χρόνος για «να καταλάβει ο κόσμος και η κοινωνία τι είναι ο καθένας από αυτούς (...) Είναι παιδευτικό, δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει»!! 

Πολιτική παρθενόπη η Δεξιά.. Γιατί τη βρώμικη δουλιά τόσο αυτή όσο και η χορηγός τους εργοδοσία, την αφήνουν  στους Χρυσαυγίτικους νονούς..  


Δεν υπάρχουν σχόλια: