Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

NEA MAYΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ;

 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Πράγματι οι νέες γενιές των ντιριντάχτα που από τους μεγάλους κοινωνικούς αγώνες μόνο τον απόηχο έζησαν, δικαιολογούνται να έχουν το χέρι απλωμένο στην επιδοματική Μητσοτάκεια πολιτική. 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Ο κοινωνικός αφρός του λαού μας, στον οποίο είχαμε επενδύσει τα μέγιστα, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του παρέχοντας τις γνώσεις του στην αλλοδαπή. 


 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Τα δεξιά καρακόλια των Πάτσηδων, των Γεωργιάδηδων , των Γρυλάκηδων , των Μαυρίκηδων των Πέτσηδων και άλλα ουκ έστιν αριθμός, αποδεδειγμένα είναι βουτηγμένα ως τον λαιμό στα σκατά της διαφθοράς.. 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Αυτή η παράταξη έχει στο ιστορικό της καταγραμμένη τη μαύρη βίβλο του ..εθνάρχη Καραμανλή όπου ψήφιζαν και τα δέντρα της Ρηγίλης. 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Οι μη έχοντες ανήλικοι δικαίωμα ψήφου σε αυτές τις εκλογές, ήταν μόνο κάτι πλέον των πεντακοσίων χιλιάδων με τους έχοντες να υπερβαίνουν τα εννιά εκατομμύρια, αλλά με δεδομένο πως ψήφισαν ακόμη και αποδημίσαντες (ξεπάστρεψε περισσότερους από εκατό χιλιάδες ο Μητσοτός τη τελευταία τριετία) να αρνείται το καθεστώς (νόμος Σύριζα) τη δημοσίευση αποτελεσμάτων ανά δήμο.. 

ΕΠΕΙΔΗ : 

Η Singular Logistics είναι παρακλάδι του σκοτεινού Fun KKK που εισήγαγε η Αγία Οικογένεια των Χανίων στην Ελλάδα.. 

ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΕΙΔΗ : 

Η καθεστωτική αλήθεια φτιάχνεται από τα ίδια ακριβώς υλικά που φτιάχνεται το ψέμα δεν πιστεύω ούτε έναν συμπλεκτικό σύνδεσμο, ούτε ένα κόμμα της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων..

Δεν υπάρχουν σχόλια: