Σάββατο 27 Μαΐου 2023

ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ:

 

Όχι Συριζαίοι.. Δεν χάσατε για όσα δολίως ακόμη υπερασπίζεστε: 

 

Χάσατε γιατί εμφανιστήκατε στην πολιτική σκηνή ως «guest star» του ευρωκωλοχανειακού θιάσου επί της αποικίας τους. Κάτι σαν διάττοντες αστέρες της καθεστωτικής παραπλάνησης. Με τους νοήμονες αριστερούς να σας αρνούνται το μόνο όπλο που τους επιτράπηκε να κατέχουν. Την ψήφο τους. 



 

Χάσατε γιατί προτιμήθηκε το πολιτικά γνήσιο έναντι του ημίαιμου. 

 

Χάσατε γιατί: Την ίδια στιγμή που η Eurostat ανακοίνωνε την επί του προτεκτοράτου αύξηση κατά 10.7% του ποσοστού των θανάτων, με την ταυτόχρονη μείωση κατά 2,4 στη φασιστική Ευρώπη, εσείς κάνατε τουμπεκί ψιλοκομμένο, παρατηρώντας το φαινόμενο με το μάτι του ψόφιου ψαριού. 

 

Χάσατε γιατί στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στέλνατε τον Ελληνικό λαό στον αφανισμό, μειοψηφώντας υπέρ των τοκογλύφων, που μετέβαλλαν τη χώρα σε κοινωνικό ερειπιώνα. 

 

Χάσατε γιατί υπό τον σεξιστικό εκβιασμό της σωτηρίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος, εσείς: γλείφατε την μπότα που σας κλωτσούσε αποδεκατίζοντας τον λαό. Ανεχόμενοι ταυτοχρόνως την παγκόσμια νομική πρωτοτυπία της πτώχευσης των φυσικών προσώπων, κατά τα πρότυπα του μεταπολιτευτικού στιγμιαίου απαλλαγής των χουντοαναθρεμμένων . 

 

Χάσατε γιατί ως σύγχρονοι Χομεϊνί εξορκίζατε από κοινού με τα πολιτικά ξέκωλα της δεξιάς την αντιπροσωπευτική για κάθε χώρα ιδιοκτησία του εθνικού νομίσματος, εν προκειμένω, τη δραχμή, εν ονόματι μιας νομισματικής καρικατούρας (χρεογράφου Γερμανικής επινόησης) για την φυσική και πολιτειακή υποδούλωση του λαού. Εν μία νυκτί το κουλούρι κατέστη εκ της πολυτελούς τιμής του βασικό εν ανεπαρκεία αγαθό. 

 

Χάσατε γιατί δεν συστήσατε μια επιστημονική επιτροπή ανεξάρτητων ερευνητών υγείας να ελέγξουν την αληθοφάνεια της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, εξ αιτίας των οποίων οι χθεσινές καχυποψίες περί τρομακτικών παρενεργειών, άρχισαν σήμερα να εμφανίζονται ως αληθείς βεβαιότητες. 

 

Χάσατε γιατί, εμπαίζοντας τον λαό (σχίζοντας τα καλτσόν σας) πως θα σχίζατε δι ενός νόμου τα μνημόνια κι όταν ο λαός, δια μιας συντριπτικής δημοψηφισματικής πλειοψηφίας σας παραχώρησε την εξουσία να τιμήσετε τον όρκο σας, εσείς δι ενός σιελογόνου έρωτα υποκύψατε στο αιμομικτικό σας πάθος σε αυτή. 

 

Χάσατε γιατί, δια της θείας μανίας σας να εισέλθετε στα άδυτα των γλιτζερών πολιτικών αδύτων της καπιταλιστικής εξουσίας, παραγράψατε δια μιας μονοκοντυλιάς την ιστορική βάση κάθε λαϊκών κινημάτων, πως: οι κοινωνικές ανατροπές προκύπτουν από τους δρόμους της φωτιάς και όχι από τα κοινοβουλευτικά έδρανα που στρώνουν ωραίους κώλους.

 

Χάσατε γιατί χάσατε τις συντεταγμένες του άστρου της δικαιοσύνης, του ήλιου της κατά τον Οδυσσέα Ελύτη, κοκορομαχώντας επί της βουλής για τις υποκλοπές δίχως ουδεμία μνεία παραπομπής της πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια. 

 

Χάσατε γιατί με αχαρακτήριστη χαλαρότητα, ως Γερμανοί τουρίστες σε μια χώρα νεοκατοχής τους, σφυρίζατε αδιάφορα στο άκουσμα της μπότας τους, όταν αυτή ξεπάτωνε κάθε θεωρεία του οικονομικού δίκιου και όχι δικαίου, επειδή δεν τους ήταν ανεκτή η παρουσία ακόμη και αυτών των σφικτόκωλων μικροαστών, που ως μεσαία τάξη κατεδαφίστηκε δια της λεηλασίας των δωσίλόγων της υποταγής.

 

Χάσατε λιλιπούτειοι γιατί κάνατε για πολλοστή φορά υπολογιστικό restart στις πολιτικές σας κατά καιρούς περιπλανήσεις, διαγράφοντας για τον κάδο ανακύκλωσης οριστικά τον Μπρετόν, που σε όλα τα διλημματικά ερωτήματα η απάντηση είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! 

 

Και τώρα στα ύστερα, ζητάτε συγνώμη υποκριτικού περιεχομένου απο αυτόν. Γιατί ξεχνάτε πως η τελευταία παρτίδα του καπιταλιστικού θεού εκτελωνίστηκε από την εν ονόματι Μητσοτάκης και την συμμορία του πολιτική σκλαβιά, με κάτι προεκλογικά ψίχουλα, που η επόμενη θα έρθει,  όταν πλέον οι υποψήφιοι αποδέκτες θα έχουν οδηγηθεί στη φυσική επιλογή.

 

Που με την θυμωμένη ψήφο τους, όσοι ψήφισαν και αυτοί, έδειξαν  ως γαλοπούλες βλακώδη βιασύνη να φέρουν πρόωρα τα Χριστούγεννα για να τις σφάξουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: