Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΤΕΜΠΗ: ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΣΟΥΝ

 Η κοινωνία δια της ψήφου της απόδειξε τον φαρισαϊσμό της.. Κροκοδείλια τα δάκρυά της πολιτικός και κοινωνικός κυνισμός η εκλογική συμπεριφορά της.. Στ' αρχίδια της από τον δημογραφικό χάρτη η άλικη διαγραφή των μόλις 57 έξορμων ψυχούλων..Το άντε γαμηθείτε μου εδώ, δεν απευθύνεται στους τσάτσους της εξουσίας αλλά στους ...κωλοέλληνες του Σαβοπούλειου καραγκιοζισμού τον οποίο ναι εργαλειοποιώ.. 


Εν αρχή της προεκλογικής περιόδου οι σάπιοι αναλυτές και οι εξωνυμένοι επικοινωνιολόγοι μιλούσαν για την υποταγή της στο την τραγωδία των Τεμπών με μόνο αιρετικό την αφεντιά μου που διατύπωνα την άποψη πως το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει .

Γιατί ήμουν βέβαιος πως πρόκειται για πληθυσμό έτοιμο για όλα αρκεί να του πετάξεις δύο κόκαλα για τις μασέλες του. Ένα δυο καταστάρικα στις συντάξεις ήταν υπεραρκετά να γλιστρήσει ο ασυνείδητος εκλογέας της κενής περιεχομένου κεφαλαίας στην τσουλήθρα της πολιτικής ανηθικότητας του ανθρώπινου λάθους !! Αφού ακόμη και αυτό ρουσφέτι της δεξιάς ήταν. 

Βάλτωσε έτσι η πολιτική αντιπαράθεση επί των κυρίαρχων ΜΜΕ στις συζητήσεις περί των μεταρρυθμίσεων του λαϊκού αφανισμού. Με μοναδικό αλλά ισχαιμικό κοινωνικά αντίβαρο  του Συλλόγου των Ατόμων των οικογενειών  τις μηνύσεις που πλήγηκαν από από το δυστύχημα των Τεμπών.

Μηνύσεις που επισφραγίζονται από τις εξαγγελίες καθολικών επεργιών των συδιδρομικών για τις 30 του Μάη.. Εκαι. Τίνος τ' αυτί θα ιδρώσει; Μήπως του Καραμανλή που έκανε επινίκια φιέστα στις Σέρρες για τις 23 χιλιάδες ψήφους της επιδοκιμασίας ενός εγκλήματος; Στο ικρίωμα και οι συνένοχοι..


Δεν υπάρχουν σχόλια: