Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ

 

 Μητσοτάκης: «Αν δεν θέλουμε λοιπόν να μπλέξουμε σε περιπέτειες, μία κυβερνητική πρόταση υπάρχει σήμερα και αυτή είναι η αυτοδύναμη ΝΔ". Δεν λέει κάτι διαφορετικό και ο γιδοβοσκός Ανδρουλάκης χλιμίτζουρα.. Βγάλτε αυτοδύναμο τον εφιάλτη νούμερο 2 κι αφήστε εμένα να μαλλιοτραβηχτώ με τον Τσίπρα για να οδηγήσω το κοπάδι μου στην αξιωματική αντιπολίτευση !!! 


 

Και καλά αλλά δεν κατάλαβα.. Στις εκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση ή αντιπολίτευση; Κάτι τέτοιες μαλακίες ξοδεύει και το ΚΚΕ μεταθέτοντας στην μεταθάνατο ζωή τον ελληνικό παράδεισο !!! Και καλά ο φιρφιρίκος των Χανίων σωστά πράττει να εκβιάζει τους ψηφοφόρους. 

Πόσο ζώα όμως είναι αυτοί που ενώ έχουν την εμπειρία και των τριών κομμάτων τόσο στην αντιπολίτευση όσο και στην κυβέρνηση προτιμούν να ρίξουν ψήφο στην κάλπη αφού προηγουμένως έχουν βουτήξει το μυαλό τους στα σκατά.

  Με το ΠΑΣΟΚ να έχει συγκυβερνήσει προηγουμένως με τη ΝΔ και τα 4 τελευταία χρόνια ως «αντιπολίτευση» να έχει ψηφίσει σχεδόν το 70% των νομοσχεδίων της, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει ψηφίσει σχεδόν το 50% των αντιλαϊκών νόμων της ΝΔ, ενώ ως κυβέρνηση εκπλήρωσε όλες τις δεσμεύσεις της στο κεφάλαιο και στους διεθνείς συμμάχους του (βάσεις, Πρέσπες, Ασφαλιστικό, Εργασιακά κ.λπ.) πριν παραδώσει έτοιμους «φακέλους» στη ΝΔ, τα έχουν μπουρδουκλώσει τόσο πολύ μεταξύ τους που δεν ξέρουν πού να βάλουν τη διαχωριστική γραμμή, ποιον «απέναντι» και σε τι ρόλο.Θα δηλώσω άπατρις..

Δεν υπάρχουν σχόλια: