Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

 

Καταγγελίες καταβολής 1300 λιρών για δύο πιάτα και μια σαλάτα στο νησί των : 

Τηλεσκουπιδιών, των βιζιτούδων, των ξέκωλων , της παρτούζας των χλιμίτζουρων, της λούγκρας , των πολιτικών αποβλήτων από τους κοινωνικοοικονομικούς απόπατους, των νταβάδων, των φιλλελληνικών δουλάρων, των φθηνιάρηδων κομπιναδόρων του μικροασστισμού και των βαθύπλουτων χουλιγκάνων της πρέζας και του μπάφου!! 

Προς τι ο πόνος και ο κοπετός.. Η αγορά ρυθμίζει τις τιμές.. Καπιταλιστικό έλεος δεν υπάρχει..


 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας αποτελεί η Μύκονος, η οποία ωστόσο, όπως έχει γίνει κατανοητό τα τελευταία χρόνια, αποτελεί προορισμό για υψηλά βαλάντια. 

Βίντεο δείχνει πώς να διασκεδάσετε στη Μύκονο με μηδενικό budget 

Η χλιδή που πρεσβεύει το «νησί των Ανέμων» αντικατοπτρίζεται σε όλους τους τομείς. Από την διαμονή, την τιμή της ξαπλώστρας, το φαγητό, ακόμα και το ποτό. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχουν κάποιοι μαγαζάτορες, οι οποίοι στο όνομα τάχα αυτής της πολυτέλειας, ξεφεύγουν  και χάνουν το όριο. 

Το είδαμε και πέρσι με τις καταγγελίες για τα «χρυσά καβουροπόδαρα», τα οποία είχαν γίνει θέμα μέχρι και στα διεθνή ΜΜΕ. 

Έτσι και φέτος. Νέες καταγγελίες για εξωφρενικούς λογαριασμούς Συγκεκριμένα, εστιατόριο στο «νησί των ανέμων» φέρεται να δεχτεί δεκάδες αρνητικές κρητικές για την υπερχρέωση των γευμάτων και των ποτών που προσφέρει. Τα τελευταία θύματα ήταν μια άτυχη παρέα Βρετανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: