Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

 ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ... 

....


 

 

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις για τις πολιτικές και οικονομικές συνέπειες της εξέλεγξης του πολιτικού τσάτσου των Ελίτ, καταφθάνουν αλλεπάλληλα και δημοσίως τα μηνύματα σε ένα πρόγραμμα προσαρμογής κατά της λαϊκής ασφυξίας. Έχουμε και λέμε:

Άμεση σχεδόν ακαριαία διακοπή των όποιων επιδομάτων υπολείπονται κυρίως ως προς τους λογαριασμούς ενέργειας, ώστε τα ποσά να διατεθούν στη μείωση του ελλείμματος και του χρέους..  Αχά.. Ακολουθεί η επίσης της άρνησης της ακαριαίας απόψυξης των τριετιών στα μισθολόγια ώστε να καταρρίπτονται όλες οι ιδέες, περί νεκραναστάσεων των θεσμικών μεταρρυθμίσεων του Αντρέα κατά την δεκαετία του 80 κι αφήστε τον γισοβοσκό και τον φλούφλη να παραλαπιπάρουν. Κι αυτό θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι το 2027, με τις δε αυξήσει στον κατώτατο μισθό να αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. 

Γιατί το ταμείο είναι μείον και πρέπει να στηριχθούν οι… αναξιοπαθούσες επιχειρήσεις ώστε να αυξήσουν κι άλλο τα κέρδη τους.

Κάπως έτσι, καθώς η κυβέρνηση, το κεφάλαιο και η ΕΕ αισθάνονται βέβαιοι για το αποτέλεσμα του νέου γύρου των εκλογών και δεν έχουν ανάγκη να υποκρίνονται ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον λαό, φροντίζουν να τον προσγειώσουν. Με στόχο να μην γυρίσει κανείς και τους ζητήσει τα… ρέστα επειδή δήθεν δεν τον είχαν προειδοποιήσει.

Τώρα γιατί ο Μητσοτάκης άδειασε εν ψυχρώ και δημοσίως τον μαρτυριάρη υπαρχηγό για την πραγματική συνταγματική μεταρρύθμιση που ορέγεται η δεξιά και η ελίτ του κεφαλαίου του είναι θέμα τάξης και σχεδίου . Είναι πολιτική υποχρέωση και θεία μανία των αρχηγών να βουτούν τους υφιστάμενούς τους από το αυτί όταν αυτοί εκτρέπονται και παρουσιάζουν τον βασιλιά γυμνό!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: