Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΟ ΧΑΛΚΟ..

 


Ο πρώην στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη με την εταιρεία φάντασμα που πήρε 737.000, η ΜΚΟ και ο ρόλος της πρώην γραμματέως του υπουργού 

Νέα διάσταση αποκτά η υπόθεση επιδότησης από τον επενδυτικό νόμο ύψους 737.201,99 ευρώ σε φερόμενη ως εταιρεία «φάντασμα» πρώην συνεργάτη του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη. Και αυτό γιατί ο πληρεξούσιος της διαλυμένης κυπριακής εταιρείας συνδέεται όλο και πιο στενά με τον υπουργό Ανάπτυξης. 

Ο Ντανιέλ Κολομπανί, ο οποίος υπήρξε κατά δήλωσή του στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας κατά τα έτη 2013-2014, συνδέεται και με την πρώην γραμματέα του Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, η Βασιλεία Κατραβά είναι γενική γραμματέας σε ΜΚΟ με πρόεδρο τον Κολομπανί. Πρόκειται για το Ινστιτούτο 

«Η Εξέλιξη» το οποίο περιγράφεται ως «μια Μη Κυβερνητική Ανεξάρτητη Οργάνωση με πολυεπίπεδη δράση στον χώρο της νεολαίας και των ευάλωτων ομάδων (μεταναστών, προσφύγων)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: