Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΣΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 Ποινική δίωξη κατά του φίλου του νεαρού νεκρού οδηγού ασκήθηκε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης εξ αιτίας της οποίας προκλήθηκε ο θάνατός του.. Τώρα αφυπνίστηκαν οι αρχές.. Στη Παπανικολή οι κόντρες είναι καθεστώς και ο τοπικός αστυνομικός σταθμός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..

 


Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικων Αθηνών σε βάρος του 20χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολάου. 

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Δες μέσα σε 1' πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου! σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 04:40 στην οδό Παπανικολή του Χαλανδρίου. Ειδικότερα, η Τροχαία ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό, καθώς δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο προς Αγία Παρασκευή. 

Κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη δεξιά μεριά έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε σε δέντρο». Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε φορούσε ζώνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με τον φίλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: