Σάββατο 28 Μαΐου 2022

PEROUKA GATE (ΚΑΛΗΜΕΡΑ)

  Το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρνείται να δημοσιεύσει την είδηση για τη δικαστική δικαίωση του Μιχάλη Ψύλλου στη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του ο Θάνος Δημάδης-- ναι αυτό το καθεστωτικό απόπλυμα-- για την υπόθεση «περούκα-gate». Τι συμπεραίνεται ως εκ τούτου..Πως σε αυτόν τον τόπο οι Εφιάλτες δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας !!! Κάτι τέτοιοι με στοχοποιούν ώσπου να ξεβρακωθούν. Γι αυτό φτύνω καλά. Φτύνω γερά. Σημαδεύω κέντρο!!

 


Ο προέδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ Αιμίλιος Περδικάρης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για προσωπική υπόθεση του Μιχάλη Ψύλλου 

Η πρόεδρος και μέλος του ΔΣ, του Πρακτορείου, Έλενα Ριζεάκου ζήτησε τη δημοσίευσή της είδησης, συνάντησε όμως την άρνηση του προέδρου και γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη. 

Όπως αναφέρει το typologies.gr, ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική υπόθεση μεταξύ των δύο ανθρώπων, αν και το τηλεγράφημα είχε σταλεί από το πρακτορείο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ψύλλος αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τη μήνυση εναντίον του από τον Θάνο Δημάδη στην υπόθεση «περούκα-gate» και τα σχετικά τηλεγραφήματα του πρακτορείου τον Σεπτέμβριο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: