Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

 Ζούγκλα εξημέρωτων θηρίων η κοινωνία σας παρτάκηδες.. Ουδείς πλην ηχηρών εξαιρέσεων αθώος. Μολύνθηκαν όλα τα όσια και ιερά μέσα στον άγριο κυνισμό του καπιταλισμού.. Και η θεραπεία είναι μία. Επανάσταση..

 


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα επί πέντε ολόκληρα χρόνια στις Σέρρες. 

Αυτό που προκαλεί όμως φρίκη είναι το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι, η μητέρα της γνώριζε τα πάντα για το έγκλημα που γινόταν σε βάρος του παιδιού της και δεν αντέδρασε. 

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες, όταν η κοπέλα που σήμερα είναι 21 ετών αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως κατέθεσε ο πατέρας της την βίαζε συστηματικά μέσα στο σπίτι τους από το 2016 έως και το 2021. 

Κατάφερε να γλυτώσει όταν ενηλικιώθηκε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Το νεαρό κορίτσι περιέγραψε με λεπτομέρειες την σεξουαλική του κακοποίηση που γινόταν μπροστά στα μάτια της μητέρας της που σήμερα είναι 44 ετών. 

Η κοπέλα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της παρά την πολύ βαριά τραυματισμένη ψυχή της. Άρχισε να εργάζεται και γνώρισε έναν άνδρα με τον οποίο δημιούργησε σχέση. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του enikos.gr, αυτός όπως φαίνεται ήταν ο καταλυτικός λόγος για τον οποίο αποφάσισε να καταγγείλει τον 53χρονο πατέρα της. 

Η 21χρονη εκμυστηρεύτηκε όσα έζησε στον φίλο της και αυτός την προέτρεψε να απευθυνθεί στις Αρχές. Η ασφάλεια Σερρών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των γονιών της κοπέλας και την διαβίβασε στην Εισαγγελία της πόλης που θα διερευνήσει την υπόθεση. Ο 53χρονος πατέρας και η 44χρονη μητέρα της νεαρής γυναίκας αρνούνται τις κατηγορίες ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος τους είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: