Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 Πρόκειται για τον Ισπανό εμπαθή, αστικοποιημένο βλάχο, δεξιό, κομματάρχη και υβριστή των Ελλήνων αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Γκονζάλες Πονθ που έχει συνδέσει την πολιτική του παρουσία με σειρά σκανδάλων. Όλος ο Νότος (και όχι μόνον) ουνα ράτσα ούνα φάτσα..



Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο γιος του έλληνα πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, προσελήφθει από τον Ισπανό αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς. 

Ποιος όμως είναι ο ισπανός πολιτικός που προσέλαβε τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ποιος είναι ο Ισπανός πολιτικός που προσέλαβε τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρωβουλή.. 20/2029.04.2022 - 15:19 

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση, το 2018, της γνωστή δημοσιογράφου και για χρόνια ανταποκρίτριας της ΕΡΤ στην Ισπανία, Δώρας Μακρή, (επιβεβαιώνω την εγκυρότητά της γιατί τη γνωρίζω και προσωπικά) που γνωρίζει πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του νέο εργοδότη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

Η ανάρτησή της, έγινε με αφορμή, την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της χώρας και του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Εστεμπάν Γκονθάλεθ Πονς, στο ευρωκοινοβούλιο. 

 «Ο Πονς δεν είναι ο,τι πιο brilliant (σ.σ. έξυπνο) έχει να επιδείξει το Ισπανικό Λαϊκό Κόμμα. Απαίτησε από τον Ραχόι να μείνει ως ευρωβουλευτής όταν έβλεπε ότι ο ένας μετά τον άλλον στην Βαλένθια έμπαιναν φυλακή. Η Αυτονομία της Βαλένθια -από εκεί προέρχεται- επί μία εικοσαετία έχει ρημαχθεί από τα σκάνδαλα του Λαϊκού Κόμματος. Ο Πονς σήμερα εξέφρασε με την επαρχιώτικη λογική του όλη την απέχθεια για την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης και όχι μόνο στα χρόνια του Τσίπρα. 

Από την πρώτη στιγμή της ελληνικής κρίσης, η υποτιμητική και υπεροπτική στάση τόσο του ίδιου όσο και του κόμματός του απέναντι στους «τεμπέληδες» Έλληνες ήταν έως απεχθής. 

Εκφράζει τη δεξιά τη reaccionaria, είναι εμπαθής και πάντα περιφρονούσε τους Έλληνες πολίτες και τις θυσίες τους που σήμερα -φεύ- τους επικαλούνταν και μάλιστα ως εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. 

Ήταν από τους υπέρμαχους της φράσης «η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα» και της δεύτερης επίσης και πολυχρησιμοποιημένης «δεν σας αυξάνουμε τις συντάξεις γιατί πληρώνουμε την Ελλάδα!». 

Πρόκειται για τα πιο ακραία πρόσωπα του Λαϊκού Κόμματος τον ζήσαμε εδώ ως εκπρόσωπο στη Γερουσία. Εύκολες φράσεις, τσιτάτα και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το ισπανικό δεξιό Λαϊκό Κόμμα έχει 3-4 τέτοιους τύπους και τους γνωρίζουμε καλά. Μην του δίνετε καμία σημασία. Σήμερα έδειξε το πρόσωπο της σάπιας δεξιάς. Δεν είναι όλοι έτσι. Ο Ραχόι π.χ. ήταν πάντα κύριος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: