Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΣΕ ΣΚΑΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ

 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΕΒΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΟΣ

 

 Αλλά το βούλωσαν.. Θα έγραφα γιατί είναι ηδονή αριστοκρατικής αισθητικής να σε προσβάλλει ένας ηλίθιος ή ένας λακές, αλλά φευ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Απλώς είχαν το μυαλό εστιασμένο στο ΑΤΜ της βουλής.. Το τέλος του μηνός είναι για όλους. Ακόμη και για τους κοπρίτες

 


Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό υπουργικό Συμβούλιο φαίνεται πως ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιλέξει τον δρόμο των πρόωρων εκλογών, με έναν αστεϊσμό σε σοβαρό τόνο προς τους υπουργούς της κυβέρνησης του. 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός φαίνεται να δήλωσε ότι «αν κάποιοι πιστεύουν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν προεκλογικά, να μην διστάσουν να μου το πουν. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο με την προετοιμασία των εκλογών». 

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι έχει διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. «Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε πως αυτή ακριβώς είναι η πρόθεσή μου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: