Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΗΛΘΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ

 Τώρα θυμήθηκαν τα καρακόλια -- Συρίγος Πρετεντέρης-- πως την επέμβαση Πούτιν σχεδιάζει ν αντιγράψει ο Ερντογάν στην Ανατολική Θράκη.. Αλλά και τώρα αποκαλύπτεται το πόσο διορατικός ηγέτης υπήρξε ο Αντρέας όταν ως το 1981 μιλούσαμε για Τουρκική μειονότητα της Θράκης. Κάτι που άλλαξε δια ροπάλου όταν δια του ΥΠΕΞ επέβαλλε στα Μέσα Μαζικών εγκλημάτων να μιλούν για μειονότητα Ελλήνων Μωαμεθανών παρέχοντάς τους διπλώματα οδήγησης και μια σειρά δικαιωμάτων που απολάμβαναν οι Ελληνες ιθαγενείς..

 



«Ο Ερντογάν παρακολουθεί πολύ προσεκτικά αυτή τη στιγμή τι γίνεται με τον Πούτιν, τι κάνει ο Πούτιν, πόσο το τραβάει και πως αντιδράει η Δύση, διότι ετοιμάζεται να το κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο.

 Να το πούμε ευθέως», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος. Χαρακτηριστικό είναι και το άρθρο του γιάννη Πρετεντέρη στα ΝΕΑ, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ρωτάω λοιπόν, όταν ο Πούτιν μπουκάρει στην Ουκρανία, τη διαμελίζει και λογαριασμό δε δίνει, ποιος πιστεύει ότι ο Ερντογάν εμποδίζεται να κάνει το ίδιο στην Κύπρο, τη Θράκη ή τη Λέσβο;»

 Για να κάνουμε μια πρόβλεψη, θα έχουμε καταιγισμό από παρόμοια άρθρα και δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, τις επόμενες ημέρες. Για προφανείς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: