Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΜΕΡΑ ΧΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ

Όπως κάθε Πέμπτη. Στέκω κάτω από έναν εφοδιασμένο με δηλητήρια νοσοκομειακό στατήρα επί ώρες. Ώσπου να στάξει και η τελευταία σταγόνα στο αίμα μου. 

Το πρόβλημα είναι πως μαζί με τα ξερά καίγονται και χλωρά γιατί το σώμα είναι μια σε σμίκρυνση κοινωνική αποτύπωση. Έχει συντεθεί από δισεκατομμύρια νευρικές απολήξεις που είναι μεταξύ τους τόσο περιπεπλεγμένες ώστε παραπέμπουν ευθέως στην κοινωνική σύνθεση. Ο Χίτλερ και η Ρόζα Λούξεμπουργκ επί παραδείγματι κάτω από τον ίδιο ουρανό είδαν το φως.. Εκ των αντιθέτων η ενότητα έχει γράψει ο Μαρξ..


 

Γι αυτό ήμουν επιφυλακτικός απέναντι στις επεμβάσεις χειρουργικής ακρίβειας τις οποίες σήμερα επικαλείται ο Πούτιν και απειλεί όχι τον λαό αλλά το καθεστώς του φασιστο--Κιέβου.. 

Μόνο που η σημασία της επίκλησης αυτής αγγίζει τις παρυφές της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις οποίες θα σας καταπλήξω με την θέση μου. 

Θα ήμουν έτσι αναφανδόν στο πλευρό του ηλίθιου Κούλη, πως πράγματι στην Ουκρανία παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο, αν: 

Το συμβούλιο ασφαλείας επέβαλλε δια των κατ' ευφημισμό συμμαχικών μας όπλων αντίστοιχη απόφασή του για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου. 

Δεν το έπραξε όμως. Με τους συμμάχους να τηρούν ίσες αποστάσεις από θύτη και θύμα. 

Η θέση έτσι του πρωθυπουργικού λακέ δεν προκύπτει από τον σεβασμό των κανόνων του διεθνούς δικαίου--που έτσι κι αλλιώς οι δυνάμεις επιβολής του είναι οι στρατοί-- αλλά από την δουλικότητά του στο δόγμα ανήκομεν εις την δύσιν. 

Αν δεν συνέβαινε αυτό θα τον χειροκροτούσα δίχως τον παραμικρό δισταγμό. Επειδή κακή τη μοίρα αλλά και των ιστορικών χειρισμών από την δεξιά, έχουμε κι εμείς έν αγκάθι στα πλευρά μας που καλείται Μουσουλμανική (έτσι την βάφτισε και ορθά ο Ανδρέας Παπανδρέου) μειονότητα που αύριο το πρωί στο όνομά της θα ζητήσει η Τουρκία την αυτονόμηση της Θράκης. 

Και βάλτε καλά στο μυαλό σας τούτο για να το συγκρίνετε με τις δικές μας καταστροφές: Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις.

Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: