Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

 

Δεν είναι άξια σχολιασμού όσα προβάλλονται στον Σκάει ξεφτίλες υπό τον τίτλο Καταστροφές και θρίαμβοι.. Γιατί παρελαύνουν τα γνωστά μουν&π@ν@ της κραυγαλέας ιστορικής διαστροφής που ψεκάζουν με δόσεις ιστορικής αποχαύνωσης. 
 
 
 
 
 
 
Δεν περίμεναν καν να αποδημίσει, επί παραδείγματι,η γενιά του 80, που έχει βιώσει (αν όχι την πληρότητα επαναστατικών ανατροπών), αλλά έστω ψήγματα αυτών, με συνέπεια ν’ αναπνεύσει έστω και επί μια δεκαετία ανακουφιστικά. Αλλά βγαίνουν άπαντες οι made in USA ανθυποπρακτορίσkοι για να κάνουν το μαύρο άσπρο δίχως καν να έχει ακόμη χιονίσει. 
 
Η ταπεινωτική ήττα της Μελούνας, ή της Μικρασιατική καταστροφής και της Κυπριακής προδοσίας οι ευθύνες των οποίων εξ ολοκλήρου ανήκουν στη Δεξιά αλητεία τις χρεώνουν δίχως ψήγματα συστολής στον λαό. 
 
Κι ως είναι γνωστό σκοπός του πολέμου δεν είναι να πεθάνεις για την πατρίδα σου, αλλά να κάνεις το άλλο καθίκι να πεθάνει για τη δική του. Γι’ αυτό, όλοι οι δολοφόνοι ακόμη κι εκείνοι οι καθεστωτικοί τιμωρούνται, εκτός αν σκοτώνουν σε μεγάλους αριθμούς και υπό τον ήχο σαλπίγγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: