Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ

 Άγριος ξυλοδαρμός με μεταλλικό γκλοπ νεαρού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.. Ότι ψήφισε πολιτικά ο όχλος αυτό εισπράττει από το κοινωνικό ταμείο σήμερα.. Ουδέν έλεος..

 


Θύμα ξυλοδαρμού με μεταλλικό γκλοπ έπεσε ένας 26χρονος άνδρας στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους τους. 

 Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, δύο άνδρες που γνώριζε το θύμα, του χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του και μόλις ο 26χρονος τους άνοιξε του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί είχαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα. 

Όταν ο ίδιος τους πλησίασε εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ. 

Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δύο δράστες κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα, τα κλειδιά της μηχανής του αλλά και του σπιτιού του και εξαφανίστηκαν. 

Στη συνέχεια, κατέβηκαν οι δύο φίλοι του 26χρονου και βρήκαν αιμόφυρτο τον φίλο τους και κάλεσαν ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου. 

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τους δυο δράστες -ήταν αλλοδαποί- αλλά δεν περίμενε ότι θα τον χτυπούσαν τόσο άγρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: