Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

 Πάνω από 20,000 ανθρώπους έχει σκοτώσει η κομματική συμμορία

 

Αντί να παριστάνετε τους θιγμένους και να διαρρηγνύετε τάχα τα ιμάτιά σας, που σας λένε δολοφόνους, να φτιάξετε καλύτερα το διαλυμένο,  νοσηρό σύστημα της υγείας και ν’ ακολουθήσετε και στον Κορωνοϊο την Φυσική Τάξη. ΝΑΙ! Είσαστε δολοφόνοι κα μάλιστα στυγεροί και κατά συρροή. 


 

 Ανωνύμου του Έλληνος

Πάνω από 20.000 πολίτες σκοτώσατε εσείς οι άθλοι κομματάρχες, σύμπασα η πολιτική συμμορία της Γκραικυλίας με κράχτες και σερβιτόρους επίορκους του Ιπποκράτη τηλεοπτικούς γιατρούς. Πόσο στημένο το φονικό παιγνίδι! Σαν  ποδοσφαιρικός αγώνας στοιχήματος. 

Αποσύρθηκαν την παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων οι συμμορίτες πολιτικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι και άλλοι σφουγκοκωλάριοι της ξενόδουλης εξουσίας, να γλεντήσουν και να φάνε εις υγείαν των  κοροΐδων ( καριέρες και πολυκατοικίες χτίσανε σε δυο χρονάκια με το φονικό παραμύθι του Κορωνοϊού) και πουρνό-πουρνό,  δεύτερη μέρα, όλοι πέρασαν από τα βοθροκάναλα να κανοναρχήσουν, να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη, που τα θέλει ο κώλος του!

   -Πάνω από 5000 κρούσματα. Όχι 10.000. Μα τί λέτε τώρα, 20.000 και βάλε. Θα δούμε και 200 νεκρούς. Μα όχι, θα είναι 300. Βάλτε κάτι παραπάνω να φτάσουμε 400! Τί λένε τα σκατά, που ορίζουν την εποχή της πανδημίας; Αύξηση μεγάλη στα  λύματα (συναγωνίζονται τα πολιτικά και υγειονομικά). Τα δοκιμάσαμε-τί ειδικοί είμαστε;-και μας έδωσαν τραγικό μήνυμα. Όχι δεν το διαβάσατε καλά! 

Και δώσ’ του επιστημονικά σούργελα, ψυχοπαθή ψώνια με μάσκα ειδικού ψέκασαν ανηλεώς από τις οθόνες τον ηλίθιο, διεφθαρμένο όχλο, με πρώτη το καραβαμένο ξανθοπλυμένο ξόανο, μακιγιαρισμένος διάολος δεν αφήνει κάμερα. Από την πρώτη στιγμή του Α’ Παγκοσμίου Βιοχημικού Πολέμου του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με κωδικό Cοvid-19 δεν φάγαμε το δόλωμα, αποκαλύψαμε το φονικό κόλπο σε υγειονομικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, προτείναμε απλές αποτελεσματικές λύσεις με βάση την πρώιμη διεθνή εμπειρία. Επειδή σιχαινόμαστε τις επαναλήψεις, μιλάμε για φρέσκα κουλούρια, ειδικά για την Γκραικυλία. Δολοφόνησαν μέχρι τώρα πάνω από 20.000 πολίτες γιατί είναι διεστραμμένοι εγκέφαλοι, που για το μέγιστο κέρδος των ξένων επιβητόρων της Αποικίας και την προσωπική,  κομματική επιβίωση πάνε κόντρα στην μάνα Φύση.

Ποιες χώρες είναι πρώτες στην αντιμετώπιση του Cοvid-19; Αυτές, που  συστηματικά εφάρμοσαν την αρχέγονη αρχή της ανοσίας της αγέλης. Ακόμα καλύτερα βρίσκονται  όσες την συνδύασαν με το Κινέζικο μοντέλο: Ελέγχω τον  πολίτη και τον Cοvid-19 με την παροχή μαζικής, επαρκούς περίθαλψης. Τόσο απλά, αποτελεσματικά! Αντίθετα η Γκραικυλία με δυο χρόνια φίμωτρα και ρολά στην κοινωνία είναι στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης στην θνησιμότητα γιατί τηρεί πιστά την αρχή της ανοησίας του όχλου και έχει πλήρως διαλυμένο σύστημα υγείας. Όλα έγιναν λάθος, από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα!

 -Στοιχεία της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα: Εισήχθησαν στις Μ.Ε.Θ. 3.713 άτομα κι από αυτούς πέθανε το 62,2%. Ευρωπαϊκός μέσος όρος 34%. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 από τους διασωληνωμένους σε Μ.Ε.Θ. 2.805 ασθενείς θα μπορούσαν να σωθούν, αν δεν είχε καταρρεύσει το σύστημα υγείας (Ε.Σ.Υ.).

Εδώ, φυσικά και δεν κολλάει!

Κατάλαβες, θαλαμοφύλακα ξένων αφεντάδων Κούλη, την διαφορά Μ.Ε.Θ. και ράντζου στον διάδρομο νοσοκομείου; Πώς να γίνει διαφορετικά, όταν ακόμα και σε εποχή «πανδημίας» μειώθηκαν θεματικά τα δυο τελευταία έτη οι δαπάνες για την υγεία, όταν τον Ε.Σ.Υ. «λειτουργεί» με 3.000 λιγότερους γιατρούς συν όσοι ανεμβολίαστοι τέθηκαν σε αναστολή εργασίας. Άλλο να παπαγαλίζεις για Μ.Ε.Θ. και άλλο να πεθαίνει κόσμος στις Μ.Ε.Θ. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι επαρκώς με εξειδικευμένο προσωπικό στελεχωμένες Μ.Ε.Θ. ήταν 480 και γίνανε τραβώντας το Ε.Σ.Υ. από τα μαλλιά 660, για όλες τις χρήσεις και ασθένειες. Το να βαφτίζονται Μ.Ε.Θ. άδεια χειρουργεία χωρίς ειδικευμένο  προσωπικό είναι άκρως επικίνδυνο και θανατηφόρο.

  -Σύμφωνα με την Κομισιόν (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2021) η  Γκραικυλία είναι στις χειρότερες θέσεις σε νεκρούς κατ’ αναλογία πληθυσμού μεταξύ των 27 χωρών του Δ’ Γερμανικού Ράιχ μαζί με τις Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Κροατία και Ρουμανία. Είναι  στην 7η χειρότερη θέση σε απόλυτο αριθμό νεκρών. Διπλάσιο αριθμό από την αντίστοιχου πληθυσμιακού μεγέθους Αυστρία και από την διπλάσια Ολλανδία. Υπερδιπλάσιο αριθμό θυμάτων από το Βέλγιο. Επίσης 35% περισσότερα θύματα από την εξαπλάσια σε πληθυσμό Ιταλία, 40% από την επταπλάσια σε πληθυσμό Γαλλία, 320% περισσότερα θύματα από την πενταπλάσια Ισπανία, 557% περισσότερα θύματα από την αντίστοιχη σε πληθυσμό Πορτογαλία. Θνησιμότητα κατ’ αναλογίαν πληθυσμού μεγαλύτερη ακόμα και από την 1η στον πίνακα και κατά 4 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό Πολωνία και υπερδιπλάσια από την 2η και κατά 8 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό Γερμανία.

Αφού, λοιπόν, θαλαμοφύλακα Κούλη Ξεπουλητάρη αυταρέσκεσαι με κάθε ευκαιρία βλακωδώς στα χοντρά επιδοτούμενα από τον δημόσιο κορβανά βοθροκάναλα ότι είσαι πρώτη «χώρα» στην αντιμετώπιση της «πανδημίας» γιατί δεν δίνεις στην δημοσιότητα τα κάτωθι κρίσιμα στοιχεία:

  • Πόσες χιλιάδες ασθενών νοσηλεύτηκαν, βγήκαν νικητές με τον Cοvid-19 και κατέληξαν τις επόμενες μέρες από ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις;
  • Πόσοι ασθενείς (χιλιάδες;) αποχαιρέτησαν την ζωή, δολοφονήθηκαν, λόγω κατάρρευσης του Ε.Σ.Υ.; Όχι μόνο στις Μ.Ε.Θ. αλλά κυρίως έξω από αυτές. Πόσα ακριβώς είναι σε κεφάλια το 62,2 % της έρευνας Τσιόδρα-Λύτρα σ’ όλη την «πανδημία»; Πόσοι χάθηκαν σε κατ’ ευφημισμόν Μ.Ε.Θ., με τους αναπνευστήρες στους διαδρόμους, πόσοι δεν πήγαν τελικά στο νοσοκομείο γιατί το σύστημα ήταν κρασαρισμένο, κυρίως στην επαρχία;
  • Πόσοι κατέληξαν από πολύ σοβαρές, πλην Cοvid-19, ασθένειες, επειδή τα προγραμματισμένα και επείγοντα χειρουργεία αναβάλλονταν, επειδή δεν γίνονταν ή ήταν πλημμελείς οι αναγκαίες θεραπείες εκ του γεγονότος ότι μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα είναι πλέον αποκλειστικά για Κορωνοϊό. Και πόσοι «έφυγαν» γιατί δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν στον ιδιωτικό τομέα, να καλύψουν από την τσέπη, σε ό,τι τους αφορούσε το ναυάγιο του Ε.Σ.Υ. και να σωθούνε τελικώς;

Εξίσου με τον Κορωνοϊό σκοτώνει και το διαλυμένο Ε.Σ.Υ. και γύρευε ποιο έχει τα πρωτεία. Όπως και να είναι την ηθική και φυσική αυτουργία των για την ώρα  πάνω από 20.000 νεκρών του Α’ Παγκοσμίου Βιοχημικού Πολέμου την έχει ακέραια το ξενόδουλο και ανάπηρο πολιτικό σύστημα της αποικίας Γκραικυλίας. Σύμπασα η πουλημένη κομματική ηγεσία με ποικίλα τσιράκια, «ειδικούς», γιατρούς και επιστήμονες (με ή χωρίς εισαγωγικά). Δεν μπορεί   οι άσπρες μπλούζες Πόντιοι Πιλάτοι να νίβουν τα χέρια, ούτε να γίνονται τηλεοπτικές ξεκούμπωτες ρόμπες για να κρύβουν τις πομπές πολιτικών τους προϊσταμένων. Πού είναι η αντιπολίτευση;

Οχυρώνεται πίσω από τον Cοvid-19, κάνει εκ του ασφαλούς ψηφοθηρικό πόλεμο στον Κούλη. Γιατί δεν παίρνει μέτρα; Ανακοινώνει μέτρα; Μα είναι καθυστερημένα! Να ληφθούν αυστηρές αποφάσεις; Βγαίνουν σκληρά μέτρα; Μα είναι εξοντωτικά-πάει μαζικά, συλλογικά γαϊτανάκι η πολιτική μαλακία! Βγήκε τυφλός καιροσκόπος βουλευτής, είπε για δολοφόνους-δολοφονίες και αμέσως τον διέγραψε ο αρχηγός, που λέει τα ίδια πράγματα, πλην ήθελε να δώσει μήνυμα στον Κούλη: Εμείς οι δυο είμαστε οι νομείς της θέσης του θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. Βλέπετε ανεβαίνει ΠΑ.ΣΟ.Κ. με Ανδρουλάκη.

Άσε πια το Κ.Κ.Ε.! Καταγέλαστη ορντινάντσα, «παρών» του συστήματος. Τί διαφορετικό λέει; Τις μαλακίες περί πανδημίας και φορέστε τις μάσκες; Αυτά τα λέει καλύτερα και πιο αυθεντικά ο ακροδεξιός πια Κούλης. ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ!! Δεν γουστάρουμε να εφαρμόζουμε την μαζική καπιταλιστική ψυχοπάθεια, την ανωμαλία και διαστροφή, την σύφιλη του εγκεφάλου ότι ο αέρας της Φύσης είναι πιο δηλητηριώδης από τα διαρκώς ανακυκλούμενα βρωμερά μας σάλια. Θέλουμε-ακόμα παλεύουμε σε τρανταχτή αντίθεση με σας-λεύτερα ν’ αναπνέουμε! Περιμένεις να σε ξαναψηφίσουμε; Έχεις κάτι πρωτότυπο να πεις; Γιατί δεν φέρνεις το Κουβανικό μοντέλο κατά του Cοvid-19, τουλάχιστον ως εθελοντική δράση των μελών και των οπαδών; Είναι αντιπολίτευση αυτή, μείζονα κι ελάσσονα; Ό,τι σκατά και το φτυάρι- έλεγε η γιαγιά μου. Πάει σαν γάντι στην αποικία Γκραικυλία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: