Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΕΞΓΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΩΜΟΤΗΤΑ

 Πρωθυπουργικός σύμβουλος: "Είναι πολυτέλεια η ενίσχυση του συστήματος Υγείας και η εκκλησία είναι ζωτική ανάγκη του ανθρώπου !!!!!!! "

 

Ο λαϊκός  "διάβολος" είναι η καλλίτερη δικαιολογία για ν' απενοχοποιήσουμε τον καπιταλιστικό θεό κι όσο για την υγεία, δείξτε στο εξουσιομανές βακτήριο που βρίσκονται τα πτώματα για να τα αποσυνθέσει.. Ήμαρτον ρε πούστη μου.. Τι άλλο θ ακούσουμε ακόμη υπό το πρόσχημα της υγειονομικής τρομοκρατίας..

 


«Το σύστημα υγείας και προ πανδημίας ζοριζόταν, πιεζόταν τους χειμερινούς μήνες … Θα πιεσθεί και φέτος, το γνωρίζουμε και γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του. Έχουμε κάνει τα πάντα για να αυξήσουμε τη δυναμικότητα, έχουμε διπλασιάσει τις ΜΕΘ, έχουμε προσθέσει 12.000 έκτακτο προσωπικό στο σύστημα υγείας, δεν μπορούμε μέσα σε ένα χρόνο και δεν υπάρχει και λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας, στο οποίο μετά την πάροδο της πανδημίας θα εκλείψει και ο λόγος να έχουμε πολλές ΜΕΘ», δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Σε ερώτηση για την εξαίρεση των εκκλησιών από τα μέτρα, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού δήλωσε πως «η Εκκλησία αποτελεί ζωτική ανάγκη του ανθρώπου... οι ιερείς είναι σε μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: