Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΟΠΩΣ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

 Διαβάζω από τον Ριζοσπάστη.. "Είναι μάλλον η ώρα κάποιος ειδικός να ασχοληθεί με την περίπτωση του γνωστού Ραν Ταν Πλαν των «Νέων». Θα συστήναμε μάλιστα κάποιον με γνώσεις ψυχιατρικής, λόγω των αντικομμουνιστικών εμμονών. 



Ο συγκεκριμένος δημοσιεύει στη χτεσινή του στήλη μια φωτογραφία από την εκδήλωση του ΚΚΕ για την Υγεία, την οποία συνοδεύει με την εξής ειρωνική λεζάντα: «Στοίχιση, πειθαρχία, υποταγή: Η διάταξη των μελών του ΚΚΕ που παρακολουθούν τον γραμματέα τους Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ μιλάει σε κομματική εκδήλωση για το ΕΣΥ, δείχνει πώς αντιλαμβάνεται το κόμμα τη ζωή». 

Σημειωτέον, η φωτογραφία δείχνει την αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, την ώρα της εκδήλωσης, όπου τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, στην πλειοψηφία τους υγειονομικών, αφήνοντας αναμεταξύ τους κενά καθίσματα. Βέβαια, αν δεν τηρούνταν οι αποστάσεις μέσα στην αίθουσα, είμαστε σίγουροι ότι θα έγραφε για «συνθήκες συγχρωτισμού στην εκδήλωση του ΚΚΕ και μάλιστα από υγειονομικούς». 

Τώρα όμως το τροπάρι αλλάζει, καθώς το ...κοφτερό μάτι του Ραν Ταν Πλαν βλέπει στη φωτογραφία κομματική «στοίχιση», «πειθαρχία» και υποταγή. Δεν τους πιάνει κανείς και πουθενά τους «καμικάζι» του αντικομμουνισμού!" «Οπως λάχει», και οτι νάναι αρκεί να βγαίνει το μεροκάματο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: