Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΕΧΟΜΕΝ

 

Ελευθερία διαθέτουμε. Τόση όση μας επιτρέπει το «facebook» (φατσοβιβλίο) το «πουλάδικο» (twitter) η Google και οι θεσμοί.. 

 
 
Τόση όση αξίζουν οι ανιστόρητες μαλακίες που κατατίθενται από τη μαζική παραγωγή της άγνοιας ή της δολιότητας στα Μέσα Κοινωνικού Αυνανισμού. 
 
 
 
 
Τόση όση να θολώνει το καθεστώς με το χνώτο του το τζάμι του κυρίαρχου συστατικού της.Την ευθύνη. Μια ευθύνη που έχει λιώσει σαν καραμέλα στο στόμα των ανήθικων προπαγανδιστών του. 
 
Και ελευθερία διαθέτουμε. 
 
Τόση όση μας επιτρέπει ο μεγάλος κατασκοπευτικός αδελφός και ο «αόρατος» θάνατος εκ του κορωναϊού από κοινού με τον «ορατό» από τις φωτιές. 
 
Τόση όση να παίζει --από κοινού με τα έδρανα-- το καθεστώς στα ακροατήρια της συνταγματικής νόθευσης και εκφαυλισμού, κρυφτό εν ονόματί της. 
 
Τόση όση δεν θα παραβιάζονται τα «έχειν» των εχόντων και κατεχόντων. Έτσι ώστε να είσαι ελεύθερος στην κατοχή μιας θέσης στην ανεργία. Ή να εργάζεσαι υπό συνθήκες δουλείας. 
 
Τόση όση ταβάνι να έχεις τον ουρανό γιατί το σπίτι σου κατασχέθηκε. 
 
Τόση όση να έχει μεταλλαχθεί το κράτος σου σε εταιρία περιορισμένης ευθύνης και στις απεγνωσμένες κλήσεις βοήθειας να σου απαντά το πολιτικό ρομπότ πατήστε το ένα αν είστε ζωντανός και το μηδέν αν ήδη έχετε πεθάνει. 
 
Γιατί κανείς και ποτέ δεν σ' εμπόδισε ν’ αγοράσεις μετοχές του θανάτου σου προσδοκώντας στην αύξηση της τιμής της μετοχής του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: