Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ

 

Παράνοια. Παλινωδίες, αντιφάσεις, αυτοαναιρέσεις τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο που κρύβουν την καθεστωτική άγνοια ή την δολιότητα. Άλλον τι κατά πολιτικά μαθηματικά αποκλείεται. 


 

Πολιτικοί που όταν η σιωπή δεν είναι χρυσός μιλούν για να εκφράσουν τα συμφέροντα των δυτικών πολυεθνικών. Κι από κοντά επιστήμονες σε πολλά εισαγωγικά που μετέχουν στα χλιδάτα συνέδριά τους γιατί εξελίσσονται σε επιστημονικό τουρισμό και γιατί οι απολαβές τους είναι αυτοκρατορικές. 

Να σας αποκαλύψω μετά λόγου γνώσεως ότι μια τους μερίδα δηλώνουν πως νόσησαν από τον κορωναϊό αποκτώντας έτσι τα δικαιώματα των εσαεί εμβολιασμένων και αφού προηγουμένως είχαν πράγματι εμβολιαστεί ασφαλώς με το Ρωσικό ή το Κινεζικό παρασκεύασμα. Και μη μου κολλήσει κανείς γιατί θ’ αρχίσω ν’ απλώνω ονόματα τηλεπλασιέ. 

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Άγνοια ή δολιότητα; Και τα δύο. Σε επίπεδο πολιτικών συμφωνιών κατισχύουν των πάντων οι οικονομικού περιεχομένου που έχουν υπογραφεί με τα κοράκια των δυτικών πολυεθνικών. 

Σε επίπεδο κοινωνικού πρόκειται περί ασκήσεων πειθαρχίας των πληθυσμών στις ψηφιακές χούντες εντός των οποίων οι αιματοβαμμένες ελευθερίες αποτελούν τουριστικά αναμνηστικά στα συντάγματα. 

Σε δωρεάν πειραματόζωα έχουν μεταλλαχθεί οι άνθρωποι για να δικαιωθούν δεκαετίες μετά ο Παπά Μάλθους και ο πρίγκιπας Φίλιππος της Ευγονικής που ζητούσαν την εξαΰλωση του μισού πληθυσμού της γης. 

Αν πραγματικά υπήρχαν έστω ίχνη κοινωνικού ελέους για τους δεινοπαθούντες από την οικονομική κρίση λαούς, θα επέτρεπαν τη χρήση οποιουδήποτε και ανεξαρτήτως προέλευσης εμβολιασμού αν αποδεδειγμένα αυτός δεν έθετε – είτε άμεσα είτε εμμέσως και μακροπρόθεσμα -- σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. 

Διαφορετικά ο ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας) θα είχε επιδείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι στα καρκινογενή συντηρητικά ή τους μεταλλαγμένους σπόρους που υποχρεούνται εδώ και δεκαετίες οι αγρότες να χρησιμοποιούν στα χωράφια τους. 

Αν έτσι στις υπανάπτυκτες χώρες είναι απαγορευμένο το νερό στις σε πολλά εισαγωγικά ανεπτυγμένες είναι απαγορευμένος ο αέρας και η διατροφή.. Οι συμφωνίες όμως είναι συμφωνίες και οι μίζες επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: