Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕΣ

Να μην σας κουράζω με τα της υγείας μου προσωπικά γιατί δεν είμαι ο μόνος. Όμως σήμερα συνάδελφοι αλλά και γείτονες (ελάχιστοι είναι η αλήθεια) μου πέταξαν υπό τύπον αθώου αστείου κατά πρόσωπο πως δεν έχω απολύτως τίποτα υπό το ..."ακλόνητο επιχείρημα" ότι καβαλώ μηχανή !!! Ω ναι.. Φαίνεται πως διάγουμε την εποχή των ψευδαισθήσεων και των παραισθήσεων και τα πλέον αιματηρά καρφιά μεταξύ αστείου και σοβαρού λέγονται.

Υγιείας νόσος γαρ γείτων ομότοιχος.. Η υγεία  με την νόσο είναι γείτονες σε μεσοτοιχία έχει γράψει ο Αισχύλος. 

 


 

Εύκολο επομένως είναι να παραπλανηθείς. Αδιάψευστος ωστόσο μάρτυς  είναι τα θηριώδη ποσά που καταβάλλει ο ασφαλιστικός μου φορές μηνιαίως και που δεδομένης της λεηλασίας εξέρχονται της τσέπης των συναδέλφων (και τους ευχαριστώ από καρδιάς ) και από τον κουμπαρά βεβαίως στον οποίο έχω συνεισφέρει εισφορές επί 38 έτη κι εγώ. 

Παίρνω έντεκα συσκευασίες φαρμάκων  ημερησίως (πλέον των εκατό εν τω συνόλω το εικοσαήμερο δέκα μέρες ρεπό για να επανέλθει ο οργανισμός)  εκ των οποίων μόνον  η μία συσκευασία για να καταπολεμηθεί ο καρκίνος -- πάρτε μιαν ανάσα-- κοστίζει οκτώ -- χιλιάδες ευρώ !! (θ' άλλαζα αυτοκίνητο κάθε διμηνία..) Πρόκειται -- μη συμπεριλαμβανομένων των ημερήσιων νοσηλειών-- για 21δηλητηριώδη χαπάκια προκειμένου να μπει σε καταστολή το ανοσοποιητικό μου σύστημα.Τα υπόλοιπα χορηγούνται για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες ή παρενέργειες από τη λήψη του κυρίαρχου.

Όσοι λοιπόν φιρφιρίκοι της γλίσχρας προπαγάνδας ονειρέγονται σκάνδαλα, καλά θα κάνουν να καταπιούν τη γλώσσα τους. Γιατί με τις ασφαλιστικές δικλείδες που υφίστανται σήμερα δεν διανοείται ο αρχίατρος ενός ταμείου -- και όχι μόνον του δικού μας -- να προσυπογράψει ως άρτια την  κατάσταση της υγείας ενός μέλους που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά.  Δεν πτοούμαι, αλλά και δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω γιατί συνήθως οι γκαζοντενεκέδες κάνουν θόρυβο.



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι μπορεί να καβαλάει καθείς καλό είναι και επιτρεπτό....
Αρκεί να μην καβαλήσει το καλάμι , καλή ώρα όπως εσύ,
Γιατί αυτό είναι επικίνδυνο ..... μπορεί να σε κάνει να ξεστομίζεις μπαρουφες και να νομίζεις ότι έχεις δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Του βραχεος πέους αι πέριξ αυτού τρίχες πταιουν

ΚΛΥΔΩΝΑΣ είπε...

Ενώπιόν των αναγνωστών οι αφοπλιστικές αποδείξεις περί της υπάρξεως καθεστωτικών γκαζοντενέδων του χολερικού μίσους.. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται επιμένει η Goggle. Λάθος απαντώ εγώ. Αντιθέτως τα επιτρέπω. Γιατί είναι είναι αριστοκρατικής αισθητικής η ηδονή να σε βρίζει μία ηλίθια.

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκεσαι σε σύγχυση και ότι κατέβει απ' το κεφάλι σου
Το ξερνας απ' το στόμα.
Βγαίνεις , βρίζεις, αναμασάς τα ίδια και τα ίδια
και έχεις την απαίτηση να σου λένε και μπράβο.
Όσο για τη Goggle.... κανόνισε πρώτα να σβήσεις τα πέντε εκατομμύρια αναγνώστες γιατί για πέντε εκατομμύρια τρίχες πρόκειται.
Μας πέφτουν τα μαλλιά της κεφαλής μας με όσα γράφεις
Και εσύ τα μαζεύεις για αναγνώστες.
Εδώ δεν είναι αυριανή ηλίθιε να βγαίνεις να βρίζεις

Ανώνυμος είπε...

Σβήσε τώρα το σχόλιο μη το δει κανένας για να έχεις πάλι δίκιο.
Δημοκρατία είναι να βγαίνεις να βρίζεις το κόσμο
Χωρίς κανένας να μπορεί να απαντήσει ....

ΚΛΥΔΩΝΑΣ είπε...

Πράγματι είσαι ηλίθια :
1) γράφεις: βρίζεις τον κόσμο δίχως κανείς να μπορεί ν απαντήσει ενώ ελευθέρως απαντάς !!!
2) γράφεις: Όσο για τη Goggle.... κανόνισε πρώτα να σβήσεις τα πέντε εκατομμύρια αναγνώστες γιατί για πέντε εκατομμύρια τρίχες πρόκειται!!
Επομένως ελέγχω και την Google!!! Ούτε ο Γκέιτς !! Τον βλάκα ανεξαρτήτως φύλου τον καταλαβαίνεις από δύο εκδηλώσεις του. Ότι μιλά για καταστάσεις που αφ ενός τις αγνοεί και αφ' ετέρου του είναι άχρηστες κι εκφράζει γνώμη εκεί που κανείς δεν τον ρωτά !!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος μαζί σου κάθε σχόλιο χολερικό τώρα πράγμα τι θα διαγράφεται γιατί οι αναγνώστες τούτης της ιστοελίδες και νουν διαθέτουν και κρίση