Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

 ....ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΡΩΝΑΪΟΠΑΘΕΙΣ !! ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. ΠΟΣΑ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.. ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΟ..

 


Ο συνωστισμός σε beach bar στην Ίο όπου στήθηκε κορονοπάρτι, φέρεται να είχε σαν αποτέλεσμα τη διασπορά του κορονοϊού σε αρκετούς νέους οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία του νησιού, ωστόσο άλλοι επέστρεψαν με πλοίο στη Ραφήνα. 

Πολλοί από τους νεαρούς παρουσίασαν συμπτώματα και διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο αν και τέθηκαν σε καραντίνα σε ξενοδοχεία του νησιού, 73 μαθητές που δεν είχαν εμφανίσει συμπτώματα επιβιβάστηκαν κανονικά στο πλοίο «Super Express» για τη Ραφήνα. 

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν τελικά 14 νεαροί, με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για εκτόξευση των κρουσμάτων τις επόμενες μέρες. Σημειώνεται ότι το πλοίο που κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας στις 20:32 χθες με 369 επιβάτες και 28 άτομα πλήρωμα, πέρασε από Θήρα, Ιο, Πάρο, Νάξο, Μύκονο και Τήνο. 

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, προειδοποιεί πως «αν αφεθούν τα πράγματα έτσι όπως είναι, τα κρούσματα θα διπλασιάζονται σχεδόν κάθε εβδομάδα» και θα θρηνήσουμε πολλούς νεκρούς από κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: