Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ !!

 Και την έπεσαν οι ψυχίατροι να εξηγήσουν το γιατί!! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.. Να σας πω εγώ το γιατί.. Για τον ίδιο λόγο που ο κατά συρροή βιαστής και δολοφόνος Παπαχρόνης όντας φυλακισμένος έλαβε από τις @γ@μητες ή τις κακογ@μ#μένες πλέον των πέντε χιλιάδων ερωτικών επιστολών, μια χολερική κυρία με βρίζει ασυνάρτητα και ακατάπαυστα και το απολαμβάνω και χιλιάδες ψηφοφόροι από το λούμπεν προλεταριάτο ψηφίζουν τον δήμιο τους. Δηλαδή τη δεξιά.Απλώς μαζόχες..

 


Μια απροσδόκητη εικόνα αντικρίζει όποιος «σκρολάρει» στον λογαριασμό Instagram του 32χρονου πιλότου-συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών: Ο αριθμός followers του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει εκτοξευτεί, ενώ την ίδια στιγμή, παρά το πλήθος υβριστικών μηνυμάτων οργής εναντίον του, ορισμένοι έχουν αφήσει μηνύματα αγάπης (!) για τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο. 

Ενδεικτικά, χρήστρια πριν τρεις μέρες έγραψε ότι ο συζυγοκτόνος είναι «sexy», ενώ άλλος έγραφε στον πιλότο «μια δικαίωση για τον Μπάμπη», με πολλές καρδιές να συνοδεύουν το μήνυμά του. Την ίδια στιγμή, άλλοι χαρακτηρίζουν «κούκλο» τον δολοφόνο της Καρολάιν, ενώ σε συζήτηση μεταξύ χρηστών, μια γυναίκα διερωτάται «αντικειμενικά δεν είναι πολύ ωραίο παιδί;» 

Και ψάχνουν τώρα ερμηνείες και εξηγήσεις γι' αυτή τη διαδικτυακή δημοφιλία του φονιά, για το τι είναι αυτό που ελκύει κυρίως το θηλυκό γένος και το έχει ένας δολοφόνος. Και θυμηθείτε με. Στο τέλος αυτό το αποφώλιο και ανατριχιαστικό τέρας θα το τυλίξουν με το πέπλο του ψυχοπαθούς για να θολωθεί η εικόνα του και να πέσει στα μαλακά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: