Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ Ή ..

 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ;


Κάποια κυρία εν ονόματι Χρυσηίδα Δημουλίδου κατά κόσμον συγγραφεύς αλλά και συνάδελφος της Δήμητρας Λιάνη αποφοιτήσασα της δευτεροβαθμίου εκπαίδευσης και με ...περγαμηνές του τύπου συνεργασίες με περιοδικά μόδας (Discomoda,) απευθυνόμενη σε όλες τις one night stand αναγνώστριές της, δηλώνει δίκην ψυχιάτρου πως ο φόνος στα Γλυκά Νερά από τον όψη θρέψη Χρυσαυγίτη έγινε εν βρασμώ ψυχής!! Δεν είναι χύτρα η ψυχή χρυσή μου..

 


Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Χρυσηίδα Δημουλίδου, θέλησε να μοιραστεί την άποψη της για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ομολογία του συζύγου της Κάρολαϊν Κράουτς, πως αυτός σκότωσε τη νεαρή κοπέλα. 

 Η συγγραφέας, στην μακροσκελή της ανάρτηση, σημειώνει μεταξύ άλλων, πως δεν πιστεύει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε να σκοτώσει την 20χρονη σύζυγο του και πως «θόλωσε το μυαλό του», ενώ προσθέτει πως «δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό» Σε άλλο σημείο του κειμένου της, η συγγραφέας αναφέρεται στους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το συγκεκριμένο θέμα, επιρρίπτοντας τους ευθύνες πως έχουν μετατρέψει το έγκλημα σε «τηλεοπτικό show», ενώ τους κατηγορεί και για παραπληροφόρηση του κοινού. 

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου τονίζει επίσης πως δεν της αρέσει που παρουσιάζεται ως «εθνικός ήρωας» ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι και πήρε το μωρό της Καρολάιν Κράουτς στην αγκαλιά του και το έβγαλε έξω από την σκηνή του εγκλήματος, καθώς «όλοι θα το έκαναν, δεν το έσωσε από τα χέρια ενός στυγερού δολοφόνου που απειλούσε τη ζωή του, δεν απειλήθηκε η δική του ζωή». 

Η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στα social media όσο και στο ίδιο το προφίλ της συγγραφέως, με μεγάλη μερίδα του κοινού να καταδικάζει τις απόψεις της και να τις σχολιάζει αρνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: