Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΟΥΤΕ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ

 


Σα μαρουλόφυλλα ίπτανται τα εκατομμύρια για να ενθυλακωθούν από τα ΜΜΕ της οσφυοκαμψίας. Μετά τον Πέτσα ο Κικίλιας ξεκλείδωσε ποσά που αφαίρεσε από το δημόσιο σύστημα υγείας, με συνέπεια τον ακρωτηριασμό του. 

 

 

 

Στήθηκε έτσι ένα σκηνικό ντεμέκ πανηγυριού, με κάμερες προβολείς και χαρακτηρισμούς διθυραμβικούς του τύπου Ελευθερία, (ως Σολωμοί που έγραφαν το νέο έπος) δίχως ουδείς να λαβαίνει υπ’ όψιν του, πως εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα. Και το αποτέλεσμα εν προκειμένω θα φανεί, αν φανεί, σε βάθος χρόνου. 

Αυτοί όμως το προκαταλαμβάνουν. Και στήνουν νικηφόρους χορούς παρελαύνοντας ενώπιον των τηλεοπτικών φακών ως Ρωμαίοι αυτοκράτορες προ του Κολοσσαίου, που πρόσθεσαν νέες κατακτήσεις στη μεγαλοπρέπεια της Ρώμης. Ξεχνούν παρ’ όλ’ αυτά πως ουδείς Ρωμαίος αυτοκράτορας πήγε από θάνατο φυσικό. 

Αν κάπου επομένως διαφέρει η επιστήμη από τα αυτοκρατορικά ταρατατζούμ ή τους θρησκευτικούς ψαλμούς, είναι πως αυτή απαιτεί το επαναλήψιμο του πειράματος για να το καταγράψει ως κανόνα ή αξίωμα και να περάσει στην ιστορία. Και κυρίως: Ποιοι είναι τα πειραματόζωα.. 

Εκ των πραγμάτων πρόκειται γι αυτούς που εκτέθηκαν ανοχύρωτοι στον πρώτο παγκόσμιο βιοχημικό πόλεμο. Αυτοί που εκόντες άκοντες αγόρασαν την αρρώστια, για ν αγοράσουν στη συνέχεια και το φάρμακο. Μητσοτάκης και λοιπή πολιτική συμμορία, εικόνα αξιολύπητων φυλάρχων της κεντρικής αφρικής εμφάνισαν με την περιφορά ως επιταφίου της σύριγγας επί του μπράτσου τους..

Μήνες πριν και τελώντας από κοινού μετά των επιστημονικών επιτροπών εν πλήρη περιθαλπτική αγνοία, υπέπιπταν σε κατ’ επανάληψη αντιφάσεις, ως προς το περιέχον από το περιεχόμενο της σύγχρονης ευγονικής. Ώσπου περιορίστηκαν στο ρόλο του ληξίαρχου καταγραφής του θανατικού. 

Και ξαφνικά από την πέραν του Ατλαντικού όχθη εμφανίστηκε ο Μπουρλά μοιράζοντας χάντρες στους ιθαγενείς. Είναι πολυτέλεια περιττή να διεισδύσει κάποιος στο ιστορικό των εμβολίων που όσα από αυτά επικράτησαν χρειάστηκαν πενταετίες για να επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητά τους. 

Αντιθέτως των σημερινών που: ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Είναι επειδή ο τζόγος είναι χοντρός. Τόσο που οι ανταγωνίστριες εταιρίες αποκλείει η μία την άλλη, υπό τους ήχους των νομοθετικών τυμπάνων. Γιατί το κράτος είναι τα κράτη τους.. Σε αυτό τον βαθμό που η θρυλούμενη ελευθερία μοιάζει ακάλυπτη επιταγή. 

Αν ήταν κατ’ ουσίαν "ελεύθερος" ο λαός και όχι δέσμιος των αμερικανικών πολυεθνικών, θα του επέτρεπαν να επιλέξει εκείνος το εμβόλιο.. Δεν θα του το επέβαλλαν. Για ν' αποδειχτεί πως οι μίζες έχουν βαφτεί με το αίμα του γιατί οι μιζαδόροι αγοράζουν όταν το αίμα τρέχει στα πεζοδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: