Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ


 Λινού : Σ' έναν πόλεμο σώζεις πρώτα τον Βασιλιά!! "  Για να τεθεί το εξής ερώτημα αυτομάτως: Αυτή από τίνος τις τσέπες αμείβεται και κυρίως αισθάνεται πως υφίσταται αντιστοιχία μεταξύ των γνώσεων και της αμοιβής της; Εκτός και αν θεωρεί πως δουλειά της είναι η θεραπεία πολιτικών αμαρτιών

 

Για τους εμβολιασμούς, την ανοσία αλλά και για το πότε θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία, μίλησε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού. Ειδικότερα για τον εμβολιασμό η κ. Λινού είπε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 ότι «ο κάθε άνθρωπος που εμβολιάζεται ουσιαστικά σώζει ζωές. Περιορίζει τη διασπορά του ιού, δίνει το παράδειγμα. Ειδικά για το επίπεδο των πολιτικών είναι πολύ σημαντικό να διασώσουν και τη ζωή τους. Σε έναν πόλεμο σώζεις πρώτα τον βασιλιά».

 Για το γεγονός ότι έχουμε αργούς ρυθμούς σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό σχολίασε πως «αυτό είναι το πρόβλημα» και πρόσθεσε: «Νομίζω το σημαντικότερο είναι να τηρούμε σε προσωπικό επίπεδο όλοι τα μέτρα και σιγά σιγά και οι λίγοι που εμβολιάζονται κάτι συνεισφέρουν. Για να κερδίσουμε τον πόλεμο πρέπει να εμβολιαστεί το 70%. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει γρήγορη παραγωγή εμβολίων, ότι θα εγκριθούν και άλλα εμβόλια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: