Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ


 Φασιστοχαβούζα η δημοκρατία των πεφωτισμένων.. Ο ευρωκοινοβουλευτικός απόπατος απαγόρευσε στους εκλεγμένους δημοκράτες Καταλονούς Πουντζεμόν και Κομίν την είσοδό τους την ίδια στιγμή που την επιτρέπει στον υπόδικο για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες Λαγό. Ο βασιλιάς είναι γυμνός..




Η Ευρωβουλή απαγόρευσε την είσοδο στον πρώην πρόεδρο της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν και στον πρώην Καταλανό υπουργό Τόνι Κομίν, που εξελέγησαν στις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Γιατί η Ευρωβουλή δεν δέχεται εκλεγμένους εκπροσώπους ενός λαού που έχουν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, επειδή ηγήθηκαν ενός δημοψηφίσματος στο οποίο αυτός ο λαός, ο καταλανικός, εξέφρασε τη θέλησή του για ανεξαρτησία της χώρας του.

Η Ευρωβουλή είναι ένας ακόμη “ναός της δημοκρατίας”, που κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει.

Με τις πόρτες της ανοιχτές σε όλους εκείνους που εκλέχτηκαν αλαλάζοντας κατά των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, υποδεικνύοντας να βουλιάζονται οι βάρκες που μεταφέρουν πρόσφυγες, κραυγάζοντας και ενίοτε οργανώνοντας πογκρόμ κατά των μεταναστών απ’ άκρου εις άκρον της Ευρώπης.

Η Ευρωβουλή είναι αυτός ο ναός της δημοκρατίας που θα δεχτεί στα έδρανά του τον υπόδικο Λαγό της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Είναι αυτή που θριαμβολογούσε όταν το Κοινοβούλιο στα Σκόπια επικύρωνε τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τις ψήφους ακροδεξιών βουλευτών που αποφυλακίστηκαν παρά τις βαριές καταδίκες για ακραίες βιαιότητες μέσα σ’ αυτό το Κοινοβούλιο.

Η Ευρωβουλή με την απαγόρευση εισόδου των Καταλανών ευρωβουλευτών έδειξε για μια ακόμη φορά το πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία και τον σεβασμό στη λαϊκή βούληση οι κυρίαρχες δυνάμεις σε μια Ευρώπη που όλο και περισσότερο σκοτεινιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: