Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΠΑΤΡΑ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ


Ο χρισματοφόρος του Πασόκ υποψήφιος Περιφερειάρχης ξέρανε τη Φώφη και τον ΓΑΠ αρνούμενος την στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχό τους Αλεξόπουλο γιατί ο τυφώνας Πελετιδης θα τον συντρίψει και δεν θέλει να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα!! Γουστάρω.. Τους χορεύει κανονικά ο κομμουνιστής δήμαρχος..





Ο Πασόκος και με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κατσιφάρας, άφησε παγωτό Φώφη και ΓΑΠ σήμερα στην Πάτρα. Αν και το ζήτησαν, δεν έδωσε στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Πάτρων, και πρώην αντιπεριφερειάρχη του, Αλεξόπουλο, που στηρίζεται επίσης από το ΚΙΝΑΛ.

 Ο λόγος;;;; Οτι ο Αλεξόπουλος στον δεύτερο γύρο θα υποστεί συντριβή στην Πάτρα, από τον Πελετίδη, και ο Κατσιφάρας που θέλει τους πατρινούς ψήφους στις περιφερειακές εκλογές, δεν τολμά να τα βάλει με το λαικό αίσθημα.

Από Patrastimes.gr

 Ένα ασύλληπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα τις πρώτες απογευματινές ώρες με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα και …αποδέκτη τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Γρ.Αλεξόπουλο.

 Όλα ξεκίνησαν όταν στη σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε στο «Βυζαντινό» παρουσία του Γ. Παπανδρέου, από ορισμένα στελέχη τέθηκε θέμα ενότητας του χώρου και από το γεγονός πως δεν είχαν περάσει από το εκλογικό κέντρο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και η κ. Γεννηματά και ο κ.Κατσιφάρας.

Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Κατσιφάρα και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο του κ. Αλεξόπουλου στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, με σκοπό να βγάλουν κοινή φωτογραφία, η οποία στη συνέχεια θα δινόταν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να προβληθεί η ενότητα του χώρου.

Ο κ. Αλεξόπουλος δέχθηκε υπό τον όρο τόσο αυτός, όσο και ο κ. Κατσιφάρας να συνοδέψουν το φωτογραφικό υλικό με κοινή δήλωση αλληλοστήριξής τους, πρόταση η οποία αρχικά δεν έγινε δεκτή από τον κ. Κατσιφάρα, αντιπροτείνοντας να βγάλει ανακοίνωση η Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ.

 Στη συνέχεια και κάτω από το ειδικό βάρος της παρουσίας του κ. Παπανδρέου, ο κ. Κατσιφάρας δεσμεύθηκε για την έκδοση κοινής δήλωσης αλληλοστήριξης, υποσχόμενος πως σε ένα τέταρτο οι συνεργάτες του θα επικοινωνήσουν για τη σύνταξή της.

 Ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε με την αίσθηση πως θα υπάρξει κοινή δήλωση, αλλά μισή ώρα αργότερα ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, επικοινώνησε με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γ. Αθανασόπουλο και του έκανε γνωστό πως δεν δέχεται να βγάλει κοινή δήλωση.

Η ακύρωση της δήλωσης έγινε παρουσία του γραμματέα στο ΚΙΝΑΛ Μανόλη Χριστοδουλάκη, του Μέλους Επιτροπής αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Χρήστου Πολυζωγόπουλου και της Ευρωβουλευτίνας του ΚΙΝΑΛ Μένης Μαλλιώρη.

Από την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, μετά την άρνηση εκ μέρους του Κ. Κατσιφάρα στην έκδοση κοινής δήλωσης αλληλοστήριξης, αναφέρεται πως πλέον επαληθεύονται όλοι όσοι στον πρώτο γύρο τον τοπικοαυτοδιοικητικών εκλογών υποστήριζαν πως δεν υπήρξε καμία στήριξη στην «Πρωτεύουσα Ξανά» από την παράταξη του κ. Κατσιφάρα, αλλά και τον ίδιο προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: