Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΜΕΝΟΙ..


 Συνελήφθη η μεγάλη καταχραστής.. Η Μυρσίνη Λοϊζου λάμβανε τη σύνταξη της θανούσας μητρός της !!




Ok καθεστωτική αλητεία.. Τι έγινε με την λίστα Λαγκάρντ των δις ευρω; Τι έγινε με τους 18 ομίλους το χρέος των οποίων αγγίζει τα 11 δις ευρώ και δεν έχει εισπραχθεί ποτέ; Τι έγινε με τις τράπεζες που το πλιάτσικο των μετόχων τους αποκαταστάθηκε με την τετράκις ανακεφαλαίωσή τους από τον λαό; Τι έγινε με τον πανταχού παρόντα αλλά μηδέποτε πληρούντα τον λογαριασμό των ενοχών του Κώστα Σημίτη; Έκλεισε οριστικά ο φάκελος Βουλγαράκη με το ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Ο Λαυρεντιάδης του Βενιζέλου ζει αλλά προσωρινώς δεν βασιλεύει; Ποιοι θέσπισαν τον αναβαλλόμενο φόρο για τις τράπεζες; Να συνεχίσω; Δεν χρειάζεται.. Στην εννενηντάχρονη σήμερα περασε ο Σύριζας χειροπέδες.. Αυτό τα λέει όλα..





Δύο θέματα ηθικής -και νομικής- τάξεως για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, θέτει ο «Φιλελεύθερος» στο φύλλο της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας και της Κατερίνας Γαλανού, η υποψήφια ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατηγορείται ότι ελάμβανε επί χρόνια τη σύνταξη της μητέρας της, Μάρως, η οποία είχε πεθάνει το 2007, ενώ παράλληλα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη για χρέη προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθησιν.

Ο «Φιλελεύθερος», εφημερίδα με αντιπολιτευτική ατζέντα, επικαλείται «ασφαλείς πληροφορίες» που έχουν περιέλθει εις γνώση του και σύμφωνα με τις οποίες η κυρία Λοΐζου επί σειρά ετών εισέπραττε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη της μητέρας της Μάρως, η οποία και πέθανε τον Αύγουστο του 2007 σε ηλικία 67 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση εις βάρος της υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη είσπραξη της σύνταξης. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η κυρία Λοΐζου έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη λίγες μέρες πριν από τις ευρωκάλπες: στις 14 Μαΐου έχει προσδιοριστεί νέα δίκη της, για χρέη προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

Στις 25 του περασμένου Ιανουαρίου, το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη. Η εφημερίδα ανέφερε ότι επανειλημμένως επιχείρησε να επικοινωνήσει με την κυρία Λοΐζου και συνεργάτες της αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

«Πρέπει να αποσυρθεί (η Μυρσίνη Λοΐζου) από το πολιτικό σκηνικό, διότι τα πρότυπα που εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κακό στο πολιτικό σύστημα» σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, στον ΣΚΑΪ.

«Κάθε πολιτικός που εκτίθεται πρέπει να είναι καθαρός. Αν ισχύουν αυτά πρέπει να αποσυρθεί» είπε από την πλευρά του, στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος θέλει να είναι και αυτός υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποσύρει την κυρία Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο, όχι μόνο για τις τελευταίες αποκαλύψεις αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς» παρατήρησε ο Δημήτρης Τσιόδρας, πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: