Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ


 Τι θέλεις ρε Πούτιν και μπλέκεις με ράσα .. Παλεύονται οι βρυκόλακες; Επέστρεψαν χάρις στην εγκεφαλική μαλακία των ανθρώπων δριμύτεροι


Ανωνύμου του Έλληνος


 
ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗ δόξα ζήλεψε ο ναύαρχος και έγινε υπουργός Άμυνας! Πρώτη φορά μετά το 1974! Από ποιον; Από την πρώτη φορά φαιοροζέ (φασιστική) αριστερά του πολιτικού τσογλανισμού. Δεν σας τα είπαμε αμέσως γιατί θέλει να ισοπεδώσει βραχονησίδα, που ονειρεύτηκε ότι κατέλαβαν Τούρκοι; Είναι στρατιώτης ο άνθρωπος και υπηρετεί τις διαταγές των (ξένων) αφεντικών!

ΣΤΗΜΕΝΟ και ηλίθιο παίγνιο ώστε να ταιριάζει σε Γκραικύλους! Θέλετε άλλο στοιχείο; Προφητεύουν ΣΥΡΙΖΑία κορυφαία στελέχη με τα παπαγαλάκια τους ότι αν χάσουν τις εκλογές θα γίνει δεξιά παρένθεση. Την άνοιξη του 2020 δεν θα βγαίνει από την Βουλή Π. τ. Δ. (Πρόεδρος των Δεξιώσεων) θα ξαναπάμε σε κάλπες, που θα ξαναφέρουν το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler!

ΈΛΑ ΟΜΩΣ, που δήθεν αδιάφορα και απρόσεκτα έκαψε το σενάριο ο ίδιος ο απερχόμενος γερμανοτσολιάς! Σε άθλια συνέντευξη σε ένα από τα νεκρικά βαμμένα τηλεοπτικά θηλυκά γερόντια ξεκαθάρισε ότι το 2020 θα προτείνει τον νυν Πρόεδρο Δεξιώσεων, τον κύριο Πάκη! Μην αφήνεις κενά, γιατί ακούν και ξένα αφεντικά!

ΠΕΡΙΤΤΟ να πούμε ότι στην σικέ μάχη της Βουλής μεγαλούργησαν πάλι τα βαποράκια (κατ΄ ευφημισμό δημοσιογράφοι). Μνημειώδη ρεσιτάλ μαλακίας και σκοταδισμού, λεζάντα σε χιλιάδες διαφημίσεις, βόμβες στον εγκέφαλο!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ λουκέτο μετά από σχεδόν έναν αιώνα! Ύστερα παρεξηγιέστε, που σας λέμε γερμανοτσολιάδες και προδότες! Πανηγυρική εθνική δικαίωση: Κακοπληρωμένα, τρίτης διαλογής γκαρσόνια και λοιπά δουλικά της νεοναζιστικής Ευρώπης και εν γένει βάρβαρης Δύσης...

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ μάλωσαν θρησκόληπτοι εθνικιστές και φασίστες επειδή είπε αλήθεια για την εκκλησία της Ουκρανίας και το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Νομαρχίας Σταμπούλ. Τί θέλεις, ρε (γιαλαντζί) Βλαδίμηρε, και μπλέκεις με ράσα; Παλεύονται οι «βρουκόλακες»; Επέστρεψαν δριμύτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: